Slide background


Pulzzz Dordrecht

v. Neurenburgpad 2A (MedPlus)

3311 DN Dordrecht

t: 06-57436784

e: dordrecht@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Definitief ontharen met IPL in Dordrecht

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 3 recensies
Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Dordrecht geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Selma
11/02/2016
oksel laseren

Heel fijne behandelingen gehad! Niks op aan te merken!

Default Avatar
sjanie v laarhoven
11/02/2016
geen

Zeer tevreden

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Dordrecht? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken volgens onze ‘één euro per flits’ principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Dordrecht is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Dordrecht!

Meer over de vestiging Dordrecht

Wilt u meer weten over de vestiging Dordrecht? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

Adres gegevens

Pulzzz Dordrecht

Gezondheidscentrum MedPlus
Van Neurenburgpad 2A
3311 DN Dordrecht
t: 06-57436784
e: dordrecht@pulzzz.nl

Openingstijden

Jopie Donkersloot werkt op afspraak u kunt doordeweeks ook in de avonduren terecht. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over een behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

 

Gratis parkeren! Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging