Meer over Pulzzz Leiden

New Feeling

Mijn naam is Angélique Pool en ik ben sinds 1 februari 2014 eigenaresse van New Feeling. Pulzzz IPL ontharen maakt deel uit van mijn activiteiten.

Mensen kunnen helpen met hun wensen is mijn passie. En daarom doe ik dit werk heel graag. Zeker ook als ik aan de reacties van mijn klanten hoe verbaasd ze elke keer zijn van de resultaten nadat ze een behandeling hebben gehad. Bij ons zijn mannen en vrouwen en zelfs kinderen (wel met toestemming van de ouders) van harte welkom. Wilt u informatie ontvangen dan kunt u bij ons binnenlopen of telefonisch een afspraak maken voor een uitgebreid intake gesprek.

Pulzzz Leiden

Pulzzz Leiden wachtruimte

Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik voor iedereen rustig de tijd kan nemen om alles duidelijk en helder uit te kunnen leggen. Naast definitief ontharen kunt u bij ons ook terecht voor andere behandelingen. Want zo is ook de naam van de salon ontstaan New Feeling. U verlaat uiteindelijk de salon na onze behandelingen met een nieuw gevoel.

 

 

 

Wat doen we nog meer:

  • Bij ons kunt u ook terecht voor nagelstyling. Dit wordt uitgevoerd door onze vakbekwame nagelstyliste Jacqueline Pool. De mogelijkheden hierin zijn acryl kunstnagels, gellak, nailart en French manicure.
  • Ook is het mogelijk voor het plaatsen van wimperextensions. De techniek die hierbij hoort is one by one extensions. Bij deze one by one techniek wordt er op elke wimper één wimperhaartje geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul. Zo staat u iedere dag op met een prachtige celebrity-look waardoor het net is alsof de ogen al zijn opgemaakt met mascara.
  • Tijd voor ontspanning. Tijdens een heerlijke gezichtsmassage wordt uw huid verwend met verschillende aloë vera producten. Gaat u voor alleen voor de gezichtsmassage of neemt u het deluxe pakket waar verschillende huidmaskers worden gebruikt. Dan zult u zich na de behandeling als herboren voelen en uw huid voelt zacht, schoon en als nieuw aan.
  • Tanden zijn uw visitekaartje. Om een stralende lach te krijgen met verzorgde witte tanden kunt u uw tanden laten bleken op een veilige manier. Dit gebeurt met onze professionele bleekgel zonder waterstofperoxide. U heeft direct zichtbaar resultaat. Is ook geschikt voor gevoelige tanden en tandvlees. De behandeling is pijnloos en beschadigt niet uw glazuur. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerd tandenbleekspecialist.
  • Om het plaatje compleet te krijgen verzorgen wij ook visagie. Dit wordt gedaan door een Advanced make-up artist. U kunt dus voor mooie dagmake-up, avondmake-up, bruidsmake-up etc terecht bij ons: bijna alles is mogelijk met visagie!

 

Ik hoop u te mogen verwelkomen bij New Feeling, Pulzzz Leiden

Pulzzz Leiden

Pulzzz Leiden


Pulzzz Leiden

Pulzzz Leiden