Pulzzz Weert

Kerkstraat 70
6006 KR Weert
t: 0495-543919
e: weert@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld4.65 sterren, gebaseerd op 34 recensies
Pulzzz Horst en Weert

Pulzzz Horst en Weert

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Weert geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar125
Chantal Peeters
26/09/2017
Default Avatar
Fatima El Azreg
26/09/2017

Bikinilijn en oksels

Ik ben heel tevreden!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Weert? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Weert is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Weert!

Meer over de vestiging Weert

Wilt u meer weten over de vestiging Weert? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Weert

Pulzzz Horst en Weert

Adres gegevens

Pulzzz Weert
Kerkstraat 70
6006 KR Weert
t: 0495-543919
e: weert@pulzzz.nl

Openingstijden

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Ivm uw en onze veiligheid verzoeken wij u om met PIN te betalen.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging