April doet wat hij wil!

April doet wat hij wil!

April doet wat hij wil!

“April doet wat hij wil” is een Nederlands gezegde dat betrekking heeft op het weer. Er is niks zo veranderlijk als het weer in de maand April. Zo hebben we het ene moment sneeuw en hagel en een paar dagen later mooi en stralend lente weer. Op het moment dat ik dit schreef hagelde het terwijl nu de zon volop schijnt…..En met mooi weer willen we natuurlijk dat leuke lente jurkje dragen. Al die lichaamsharen onder oksels en op benen zijn dan zeker niet gewenst en moet geschoren, geëpileerd of geharst worden! Maar wat is nu de beste methode?

Oksels scheren

Een veelgebruikte methode is scheren. Veel vrouwen gaan meerdere keren per week onder de douche met een scheermesje aan de gang om hun oksels weer glad te krijgen. Het nadeel van scheren is dat het maar tijdelijk effect heeft. Om een haarloze en gladde huid te behouden, zul je om de zoveel dagen opnieuw moeten scheren. Scheren is weliswaar snel, goedkoop en pijnloos. Maar je moet het blíjven doen en het kan ook leiden tot scheerirritatie en ingegroeide haartjes, afhankelijk van je huidtype.

Benen harsen of epileren

Er zijn genoeg vrouwen die al jarenlang hun benen harsen of epileren. Deze methode van ontharen kent dan ook enkele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je voor langere tijd verlost bent van die ongewenste haartjes. Dat komt omdat de haren er vrijwel volledig uitgetrokken worden. Om deze reden duurt het ongeveer 3 weken, of zelfs langer, voordat je weer moet harsen of epileren. Maar harsen en epileren kan erg pijnlijk zijn. Bovendien krijgen veel mensen last van irritatie, rode bultjes of ingegroeide haartjes en dat is al helemaal geen fraai gezicht.

IPL-ontharen

Wil je niet langer je oksels of benen scheren, epileren of harsen? Dan biedt IPL-ontharen de uitkomst. IPL-ontharen is de beste behandeling tegen ongewenste haargroei. Ben je helemaal klaar met geïrriteerde oksels of benen na het harsen of scheren? Kies dan door permanente ontharing met Intense Pulsed Light. Deze methode geeft het beste resultaat op de lange termijn. Het haarzakje wordt met behulp van flitslicht uitgeschakeld. De warmte van dit licht komt in het haarzakje terecht via het pigment van de haar. Hierdoor kan er geen nieuw haar meer uit het haarzakje groeien.

Een mooie gladde huid zonder irritatie!

IPL-ontharen is veilig, pijnloos, snel en voordelig. Het werkt goed tegen scheer irritatie of ingegroeide haren en rode bultjes. Met 1 flits wordt een lichaamsoppervlakte van circa 10 cm² bestreken. Je betaalt een vast, laag bedrag per flits. Het aantal flitsen bepaalt dus wat je betaalt, heel transparant!

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in IPL-ontharing? Ontdek de dichtstbijzijnde Pulzzz-praktijk en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. De ontharingsspecialist vertelt je meer over de mogelijkheden. Prettig om te weten: zo’n intakegesprek verplicht je tot niets. Trouwens, wist je dat je bij Pulzzz de 1e okselbehandeling cadeau krijgt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?