Benen epileren

Benen epileren

Veel vrouwen houden van zachte en gladde benen. Vaak wordt er gekozen om de benen te epileren. Het voordeel is, dat de haren minder snel terugkomen zoals bij het scheren. Maar epileren kan wel pijnlijk zijn. Bovendien krijgen veel vrouwen last van ontstoken haarzakjes, rode bultjes en irritaties. Tegenwoordig kiezen steeds meer vrouwen daarom voor een IPL-behandeling. Dat is veilig, pijnloos en voordelig. En je bent voorgoed af van die vervelende haartjes.

De voor- en nadelen van epileren

Het voordeel van epileren is dat de haren veel langer weg blijven. Bij scheren worden de haren afgekapt, waardoor je weer sneller stoppels voelt op de benen. Bij epileren gebeurt dit minder snel, omdat de nieuwe haren met een puntje naar buiten komen. Daarnaast worden de haren ook iets fijner en zachter.

Het epileren van de benen heeft ook nadelen. Zo vinden veel mensen het pijnlijk, al helemaal als je veel en dikke haren hebt. Een ander nadeel is dat dit snel irritatie en onrust kan geven bij de huid. Ook blijft het haar altijd terug komen. Het is niet definitief weg.

Benen epileren is pijnlijk, IPL is pijnloos

De benen epileren kan dus best een pijnlijke ontharingsmethode zijn. Wil je definitief af van die vervelende haartjes? Kies dan voor een IPL-behandeling. Dat is een prima manier om jouw benen te ontharen. Een IPL-apparaat geeft lichtflitsen op de huid, hierbij komt een warmte energie vrij die de haarzakjes uitschakelt. Hierdoor stoppen de haartjes met groeien. Maar wees gerust: je voelt er bijna niets van.

De voordelen van IPL

  • Veilig: de huid wordt niet beschadigd.
  • Voordelig: je betaalt per flits.
  • Pijnloos: De behandelkop is gekoeld, dus je voelt weinig warmte van het apparaat en een klein tikje van de flits.
  • Effectief: IPL-ontharen is permanent. Uitgeschakelde haren komen niet terug.

 

Vrijblijvend intakegesprek bij Pulzzz

De benen epileren kan erg pijnlijk zijn en kost veel tijd. Wil jij dit niet meer? Laat jouw benen ontharen met een IPL-behandeling. Ben je nieuwsgierig? Neem contact op met een Pulzzz-kliniek bij jou in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kunnen ze je uitleg geven over de behandeling en een prijsindicatie geven. Zien we jou binnenkort?

Kies ook voor definitief ontharen met een IPL-apparaat

 

Geen verplichtingen

 

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?