Benen laseren | Pulzzz

Benen harsen, waxen of scheren is waarschijnlijk niet jouw favoriete klus. Het kost veel tijd. En hopelijk treden er geen huidirritaties op. Na verloop van tijd kun je opnieuw aan de slag. Gelukkig kan dat anders. Slimme vrouwen (en ook mannen) kiezen voor definitief ontharen. Steeds meer mensen kiezen voor IPL-ontharen om hun benen te laseren. Dat is snel, vrijwel pijnloos en voordeliger dan laser-ontharen. IPL ontharen is daarnaast de meeste veilige methode.

Wat is IPL?

IPL betekent: Intense Pulsed Light. Een IPL-behandeling gebeurt met een speciaal IPL-apparaat. Hieruit komt een flitslicht dat is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment het haar terecht in het haarzakje. Hierdoor kan er geen nieuw haar meer groeien. Alleen haar dat groeit, kan worden behandeld. Sommige haartjes groeien even niet. Dus om uiteindelijk alle haartjes te kunnen verwijderen, zijn meerdere behandelingen nodig.

Laser-ontharen versus IPL-ontharen

De meeste mensen denken al gauw aan een laserbehandeling. Maar zo’n behandeling kost al gauw veel geld. En omdat het flitslicht diep doordringt in de haarzakjes kan dit de huid beschadigen. Bovendien is laser-ontharen geen oplossing voor mensen met weinig pigment in het haar en voor mensen met een getinte of donkere huid.

IPL vs. Laser

IPL-ontharen heeft aantrekkelijke voordelen:

  • IPL-ontharen gaat sneller. Dat komt omdat je daarmee meerdere haren tegelijkertijd kunt behandelen. Eén flitslicht bestrijkt een lichaamsoppervlak van circa 10 cm².
  • IPL-ontharen is daarom ook voordeliger. Immers, je betaalt een vast, laag bedrag per flits. En hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe minder geld de behandeling kost. Je betaalt steeds minder. Bekijk de tarieven en richtprijzen van IPL-ontharen
  • IPL-ontharen is vrijwel pijnloos. Je voelt op je huid alleen een tikje en de warmte van het flitslicht.
  • IPL-ontharen is geschikt voor meerdere huidtypen en haartinten. Dat is een technisch verhaal. Het komt omdat een IPL-apparaat een flitslicht afgeeft dat bestaat uit meerdere golflengtes.

Kies voor een Pulzzz-ontharingssalon

Ben je enthousiast over de voordelen van IPL-ontharing? Kies dan voor een ontharingssalon die is aangesloten bij Pulzzz. Al sinds 2011 zijn we dé ontharingskliniek van Nederland. In totaal zijn er 30 Pulzzz-salons door heel Nederland. Hier werken ontharingsspecialisten die zijn opgeleid om te werken volgens de IPL-methode. Bovendien krijg je hier een behandeling met de meest geavanceerde IPL-apparatuur op de markt: de VPL.

Altijd mooie, gladde benen? Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je altijd mooie, gladde benen? Laat je beenhaar dan definitief verwijderen. Grote kans dat er bij jou in de buurt een Pulzzz-salon is. Maak hier een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vertelt de ontharingsspecialist je alles over de mogelijkheden. Fijn om te weten: intakegesprek verplicht je tot niets. Ook nog een mooie actie: ervaar de 1e okselbehandeling bij Pulzzz. Die krijg je van ons cadeau!

Zoek de dichtsbijzijnde Pulzzz-salon

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?