Bikinilijn laseren met een IPL-behandeling

Wil je voorgoed af van die overtollige haartjes rond je bikinilijn? En zit je graag lekker in je vel? Dan kun je je bikinilijn laten laseren. Steeds meer mensen kiezen echter voor IPL-laseren. Overal in Nederland zijn er klinieken die dit doen. 100% veilig, snel en voordelig. Iets voor jou?

De voor- en nadelen van laseren

De meeste mensen denken bij definitief ontharen direct aan laseren. En inderdaad is laseren heel effectief. Na een paar behandelingen ben je voorgoed af van die vervelende haartjes. Veel mensen zien echter op tegen de hoge kosten. Bovendien is laseren niet helemaal zonder risico’s. Want bij laseren is er een kleine kans op huidbeschadiging of huidverbranding. IPL-ontharen is een goed en volwaardig alternatief.

IPL: veilig, voordelig en net zo effectief

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Bij deze behandeling verwijdert de ontharingsspecialist de overtollige haartjes met een apparaatje dat lichtflitsen afgeeft. De warmte van het flitslicht komt via het pigment in het haarzakje. Daar stopt het de haargroei. Ook laseren werkt met een lichtflits. Toch zijn er veel verschillen. Hieronder de voordelen van IPL-laseren:

Snel

Bij IPL-laseren behandelt de ontharingsspecialist meerdere haren tegelijk binnen een huidoppervlak van circa 10 cm². Dit is mogelijk dankzij de grote behandelkop. Daardoor duurt een IPL-behandeling kort. Vooral bij grotere oppervlakten is dat een voordeel. Zoals je benen, rug en armen.

100% veilig

Een IPL-behandeling is heel veilig. Dat komt door de geavanceerde techniek, waar bij het laserlicht bestaat uit meerdere golflengtes. De lichtflitsen worden gepulseerd op de huid aangebracht zodat de huid niet te warm wordt. IPL dringt minder diep door in de huid met zeer effectief resultaat. Er is veel minder risico op huidbeschadiging of huidverbranding en daarmee is IPL dus veiliger dan laseren.

Voordelig

Je betaalt een vast, laag bedrag per flits. Hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe minder haar resteert en hoe minder geld de behandeling kost. Naar mate de haargroei afneemt, betaal je dus steeds minder. Bekijk de tarieven en richtprijzen van IPL-ontharen

Vrijwel pijnloos

IPL-ontharen is vrijwel pijnloos. Je voelt alleen een tikje en de warmte van het IPL-apparaat. Dat voelt ongeveer als een elastiekje op je huid.

Geschikt voor diverse huidtypen en haartinten

Omdat het laserlicht bestaat uit meerdere golflengtes, is IPL-laseren geschikt voor verschillende huidtypen en haartinten. Laseren is bijvoorbeeld minder geschikt als je licht-getinte haren hebt en als je een getinte of een donkere huid hebt.

Laat je goed informeren over IPL-laseren

Wil je graag definitief af van die overtollige haartjes rond je bikinilijn? En wil je graag een veilige, snelle en voordelige behandeling? Kies voor IPL-ontharen! Voor meer informatie kun je het best terecht bij een Pulzzz-kliniek in je buurt. Door heel Nederland zijn er inmiddels zo’n 30 klinieken. De ontharingsspecialisten hebben een opleiding gevolgd en werken met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Bovendien delen ze hun kennis en ervaring. Je bent dus verzekerd van een snelle, pijnloze en 100% veilige behandeling.

De ontharingsspecialist vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Natuurlijk volledig vrijblijvend.

Wil je altijd een mooie bikinilijn?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig
  • 1e okselbehandeling cadeau!

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?