Bikinilijn scheren of IPL-ontharen

Veel vrouwen hebben liever geen haar bij de bikinilijn. De bikinilijn scheren kan een lastig en pijnlijk klusje zijn. Zo ondervinden vele vrouwen irritaties na het scheren van de bikinilijn. Het scheren zelf duurt lang. Daarna irriteert de boel en voor je het weet zitten er alweer nieuwe stoppeltjes. Wil jij jouw bikinilijn steeds opnieuw scheren of kies je liever voor IPL-ontharing?

Bikinilijn scheren: de beste manier

De huid is dun en het is een gevoelige plek. Jouw bikinilijn scheren is daarom een zorgvuldig klusje.

Hoe kan je het prettigste en mooiste resultaat behalen? Het is belangrijk dat de huid soepel is en de haartjes nat zijn. Zijn de haren erg lang? Dan raden we aan om voor het scheren eerst een deel weg te knippen.

Zorg dat je een nieuw scheermesje bij de hand hebt en dat er scheerschuim of olie klaarstaat. Trek de huid strak om wondjes te voorkomen en scheer voorzichtig met de haargroei mee. Spoel tussendoor het mesjes schoon en verwijder de losse haren van de huid. Hoe je irritaties voorkomt? Door na het scheren de bikinilijn in te smeren met een Aloë Vera gel.

IPL ontharing voor veel mensen de oplossing

De bikinilijn scheren vergt dus best wat tijd. Zie jij dit niet zitten of blijf je last houden van irritaties? IPL-ontharing is voor veel mensen een uitkomst. Een Intense Pulsed Light apparaat werkt met flitslicht. Het IPL-apparaat brengt via de flitsen in diverse golflengtes warmte in jouw huid op de haarzakjes. Jouw bikinilijn scheren is na deze behandelingen niet meer nodig.

Bikinilijn scheren is niet meer nodig: de voordelen van IPL

Je hebt een gewone laser en je hebt het geavanceerde IPL-apparaat. De Pulzzz-ontharingsstudio’s bieden IPL-behandelingen aan omdat dit vele voordelen met zich meebrengt:

IPL is mogelijk bij vele huid- en haartypen

Omdat een IPL-apparaat meerdere golflengtes afgeeft in een flitslicht, is deze methode geschikt voor verschillende huid- en haartypes.

IPL is een zeer veilige en pijnloze methode

Het enige dat je voelt is een klein tikje (alsof er een elastiekje tegen jou aanschiet) en wat warmte van het apparaat zelf. De IPL-methode dringt niet ver de huid in. Daarom is het een veilige manier van laseren.

IPL is een voordelige manier van laseren

Je betaalt per flits. Als jij meer behandelingen hebt gehad, zit er minder haar en hoeft er minder te worden geflitst. Hierdoor betaal jij in de regel elke behandeling weer een beetje minder. Benieuwd naar onze tarieven en richtprijzen? Bekijk onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op.

Jouw bikinilijn scheren is niet meer nodig met Pulzzz

Voor meer informatie en advies kan je altijd contact met ons opnemen. Zien we jou binnenkort voor een vrijblijvend intakegesprek?

Wil je altijd een mooie bikinilijn?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig
  • 1e okselbehandeling cadeau!

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?