fbpx

Borsthaar scheren tips of ontharen | Pulzzz

Mannenborst ontharen.

Borsthaar bij mannen…. Het blijft altijd een discussie: wel of niet laten staan. Niet alle mannen hebben borsthaar of soms een beetje. Toch zijn er mannen met borsthaar die niet gecharmeerd zijn van al die dikke stugge haren en vinden dit niet passen bij een verzorgd uiterlijk. De mannenborst ontharen blijft een persoonlijke keuze. Steeds meer mannen kiezen voor een permanente methode van ontharen: ontharen met IPL.

 

Borsthaar scheren

Als mannen van hun borsthaar af willen is scheren de meest voor de hand liggende optie. Het is gemakkelijk en snel, maar het geeft snel irritatie en voor je het weet zie je alweer stoppeltjes. Dit komt omdat borstharen vaak dik en stug zijn. Wil jij je borsthaar steeds opnieuw blijven scheren of kies je liever voor IPL ontharen?

 

De beste manier om borsthaar te scheren

De manier van scheren kun je eigenlijk vergelijken met het scheren van je gezicht.

Stap 1 Zorg eerst dat je de lange haren trimt met een goed scheerapparaat en scheer met de haargroeirichting mee.

Stap 2 Nat scheren is het beste. Stap het liefst onder een warme douche zodat de haartjes zacht en vochtig worden.

Stap 3 Gebruik scheerschuim en een scherp scheermes. Smeer de borst goed in met een scheerschuim en scheer de haren tegen de haargroei in met een scherp scheermes voor een extra glad resultaat.

Stap 4 Krijg je na het scheren vaak irritatie of rode bultjes smeer het dan goed in een Aloë Vera gel. Dit verkoelt, verzacht en werkt ontstekingsremmend.

 

IPL ontharen de oplossing

Borsthaar scheren vergt dus best wat tijd. Zie jij dit niet zitten of blijf je last houden van irritaties? IPL-ontharing is voor veel mannen een uitkomst. Een IPL laser apparaat werkt met flitslicht. Het IPL-apparaat brengt via de flitsen in diverse golflengtes warmte over op de huid en haar. De warmte van de flits wordt geabsorbeerd door het pigment van de haar en schakelt hiermee het haarzakje uit. Hierdoor blijven er steeds minder haartjes over. Ze worden fijner en zachter en irritaties zijn verleden tijd!

 

IPL is mogelijk bij vele huid- en haartypen

Omdat een IPL-apparaat meerdere golflengtes afgeeft in een flitslicht, is deze methode geschikt voor verschillende huid- en haartypes.

 

IPL is een zeer veilige en pijnloze methode

Het enige dat je voelt is een klein tikje (alsof er een elastiekje tegen je aanschiet) en wat warmte van het apparaat zelf. De IPL-methode dringt niet ver de huid in. Daarom is het een veilige manier van ontharen.

 

IPL is een voordelige manier van laseren

Bij Pulzzz betaal je per flits. Een flits heeft een oppervlakte van 10 cm2. Als je meer behandelingen hebt gehad, zit er minder haar en hoeft er minder te worden geflitst. Hierdoor betaal je in dus na elke behandeling steeds een beetje minder. Benieuwd naar onze tarieven en richtprijzen? Bekijk onze tarievenpagina of neem vrijblijvend contact op.

 

Zoek de dichtstbijzijnde vestiging

 

  • De beste behandeling tegen ongewenste lichaamsbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.