Bovenlip harsen of laseren? IPL-ontharen is dé oplossing

Bovenlip harsen of laseren

Haartjes op je bovenlip? Als vrouw verwijder je die natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. De meeste vrouwen kiezen dan voor scheren, waxen of harsen. Best pijnlijk. Dan ben je een tijdje verlost van die haartjes. Maar uiteindelijk komen ze altijd weer terug. Steeds meer vrouwen kiezen daarom voor permanent ontharen. Laseren is een bekende methode. IPL-ontharen is een slimme optie.

Je bovenlip laseren

Als je de haartjes op je bovenlip laat laseren of overig gezichtshaar laseren, dan ben je voorgoed af van die vervelende haartjes. Bij laseren dringt het flitslicht diep door in de huid. Via het pigment van het haar gaat de warmte naar het haarzakje. Na een behandeling groeit daaruit geen nieuw haar meer. Omdat het licht diep doordringt, is het risico op huidbeschadiging of huidverbranding aanwezig. Bij laser-ontharen bestaat het flitslicht uit één golflengte. Daardoor zijn licht getinte haren moeilijker weg te halen. Heb je een getinte of donkere huid? Ook dan is laser-ontharen minder geschikt. Dat komt omdat de omringende huid te veel licht absorbeert en beschadigd kan raken. Laseren is overigens niet geheel pijnloos.

Je bovenlip waxen of harsen

Voor het waxen of harsen van je bovenlip heb je wat moed nodig. Want het is best pijnlijk. Dat komt omdat de bovenlip een van de gevoeligste delen van je lichaam is. Er zijn diverse hars-producten op de markt. Na het harsen of waxen blijven de haartjes langer weg dan bij scheren. Bovendien komen de haartjes minder dik weer terug. Na de behandeling is er nogal wat kans op pukkeltjes of uitslag. Heel belangrijk dus dat je zorgvuldig (lees: hygiënisch) te werk gaat. En dat je de nazorg niet vergeet.

De voordelen van IPL-ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het IPL-apparaat produceert een flitslicht dat is opgebouwd uit verschillende golflengtes. Daardoor is IPL geschikt voor meerdere typen huid en haar. Een flitslicht bestrijkt een groter oppervlak dan laser-ontharen. En omdat we bovendien werken met een vaste prijs per flits, is IPL-ontharen beslist voordeliger dan laseren. Daarnaast is IPL-ontharen een veilige behandeling. Er is weinig risico en IPL-ontharen is nagenoeg pijnloos.

Een IPL-behandeling bij een Pulzzz-salon

Kies je voor een IPL-behandeling? Ga dan naar een van de dertig Pulzzz-ontharingssalon in Nederland. Pulzzz is dé ontharingskliniek van Nederland, al sinds 2011. De ontharingsspecialisten delen hun kennis en ervaring en werken met de beste IPL-apparatuur: VPL. Bovendien betaal je een vast laag bedrag per lichtflits. Daardoor is een IPL-behandeling altijd voordeliger.

Maak een vrijblijvende afspraak

Natuurlijk wil je de juiste beslissing nemen. Dat begrijpen wij helemaal. Daarom kun je bij een Pulzzz-ontharingssalon terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. De ontharingsspecialist vertelt je meer over de IPL-behandeling en over de mogelijkheden. Prettig: dit intakegesprek verplicht je tot niets.

Zoek de dichtstbijzijnde Pulzzz-salon

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?