Bovenlip ontharen met IPL

Haren op de bovenlip: bij mannen is het gebruikelijk, maar vrouwen worden hier niet heel vrolijk van. Helaas kan je er niet veel aan doen. Als je ouder wordt, dan worden de haartjes harder en donkerder. Maar ook jongeren kunnen hier last van hebben. Wil jij af van deze ‘snor’? Jouw bovenlip ontharen met IPL is een zeer effectieve manier.

Scheren, epileren of harsen

Veel vrouwen proberen zelf het haar op de bovenlip te verwijderen. Bijvoorbeeld door te scheren, te harsen of te epileren. Helaas zijn dit vaak pijnlijke methodes. Want de huid op de bovenlip is heel gevoelig. Belangrijk dus dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Een ander nadeel van deze ontharingsmethoden is dat het haar altijd terugkomt. Misschien blijft het even weg, maar het is nooit permanent. En dan begint het gedoe weer opnieuw.

Nooit meer haar op jouw bovenlip

Wil je jouw bovenlip ontharen op een effectieve, veilige en pijnloze manier? Kies voor IPL. Een groot voordeel van IPL-behandelingen is dat het permanent is. Uitgeschakelde haren komen niet meer terug.

Hoe werkt het IPL-apparaat?

Tijdens een behandeling werkt de ontharingsspecialist met een IPL-apparaat. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het apparaat wordt tegen de huid gezet en geeft een flitslicht af. Zo’n flitslicht is opgebouwd uit diverse golflengtes. Je voelt de warmte van het apparaat en een klein tikje wanneer er wordt geflitst. Deze warmte bereikt de haarzakjes en stopt de haargroei.

Waarom kies je voor IPL?

  • Geschikt voor diverse huid- en haartypen
  • Voordelige ontharingsmethode
  • Vrijwel pijnloos
  • Snelle en permanente ontharingsmethode

Kies ook voor definitief ontharen met IPL

Doordat een IPL-apparaat met één flits meerdere haarzakjes bereikt, is het een voordelige methode. Elke behandeling zijn er minder haartjes aanwezig. Er zijn daardoor dus steeds minder flitsen nodig! Wil jij af van het haar op jouw bovenlip? Jouw bovenlip ontharen gebeurt heel veilig met IPL. De huid wordt niet beschadigd, maar je bent wel van jouw haartjes af! Wacht niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wil je ook definitief af van die vervelende haartjes?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?