COVID-19 Hygiëneprotocol

Covid-19 hygiëneprotocol
Covid-19 hygiëneprotocol

COVID-19 Hygiëneprotocol

Om de behandeling in de salons veilig en verantwoord te laten verlopen, rekenen wij erop dat u de volgende maatregelen zorgvuldig in acht neemt. Lees het in zijn geheel door!

Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij zelf ook de nodige maatregelen op het gebied van hygiëne, afstand houden en beschermingsmaatregelen in acht nemen.

Medewerkers in contactberoepen moeten zo veilig mogelijk kunnen werken en ook moet het voor klanten veilig zijn. Vanuit de richtlijnen van RIVM en het COVID­19 Hygiëneprotocol, zijn wij verplicht om klanten deze gezondheidscheck te laten doen.

Vragen voor de klant:

De klant mag niet komen wanneer één van onderstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (evt. milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, braken, diarree, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

Onze Hygiëne regels:

  • Onze collega’s werken alleen op afspraak
  • Kom op tijd op uw afspraak; te vroeg, dan zult u even buiten moeten wachten; te laat, dan moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt
  • Kom alleen naar de praktijk; ouder(s)/verzorger(s), broertje(s)/zusje(s), vriend(en)/vriendin(nen) moeten buiten wachten.
  • Bij binnenkomst gelijk uw handen desinfecteren met handalcohol (staat bij de ingang), daarna niets meer met uw handen aanraken.
  • We proberen in de salon zoveel mogelijk 1,5m afstand van elkaar te houden
  • We werken met handschoenen en desinfecteren alcohol en maken alles goed schoon na elke behandeling, ook de pin automaat.
  • Wij en u dragen natuurlijk ook een beschermbril voor het flitslicht en ook deze wordt gereinigd voor gebruik.
  • Na de behandeling kunt u de handen desinfecteren met handalcohol
  • U kunt de behandeling uitsluitend middels pin betalen

Op deze manier proberen wij het besmettingsrisico zo laag mogelijk te houden en we vertrouwen er op dat u ons daarbij wilt helpen!

Wilt u een afspraak maken klik dan op contactformulier

Met vriendelijke groet,

Pulzzz bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?