Definitief ontharen, een langdurig glad resultaat voor een zorgeloze zomer.

Bikinilijn laseren

Definitief ontharen, een langdurig glad resultaat voor een zorgeloze zomer.

Het voorjaar is volop aan de gang, samen met je vrienden op het terras genieten van de zon, mensen kijken, flaneren, zomermode! Om optimaal te genieten wil je natuurlijk eerst van je overtollige beharing af, hoe kun je dat het beste doen?gladde benen

Verschillende soorten manieren van ontharen:

  • Scheren
  • Epileren/harsen/waxen
  • IPL/VPL definitief ontharen

De meest gebruikelijke manier is het scheren. Scheren is een makkelijke, snelle en goedkope manier, maar het resultaat is slechts enkele dagen, en de terug groeiende stoppels geven je allesbehalve het gevoel van een gladde, zachte huid.

Epileren, harsen of waxen geeft een goed en glad resultaat. De huid raakt minder snel geïrriteerd met bultjes en rode plekken dan bij scheren of ontharing crème. Bovendien blijven de haartjes langer weg dan bij b.v. scheren en zijn de nieuwe haren fijner omdat ze met wortel en al verwijderd worden.

Een vervelend gevolg van scheren en waxen zijn ingegroeide haren. De haar groeit onder de huid in de verkeerde richting en groeit krullend in de huid. Dit wordt op den duur een rood bultje en kan ontsteken.

Met definitief ontharen door middel van IPL/VPL technologie voorkom je de meest vervelende huidonvriendelijke bijverschijnselen van scheren, epileren, harsen en/of waxen. Daarbij zijn VPL ontharingsbehandelingen veilig en pijnloos. Na een paar behandelingen kunt u écht al resultaat zien en beginnen er kale plekken te ontstaan.

Een aantal voordelen van definitief ontharen:

  • Minder scheerbeurten tussen de ontharingsbehandelingen door
  • De structuur van de huid wordt gladder, minder last van huidirritatie
  • De beharing wordt fijner dus minder kans op ingegroeide haren of ontstoken haarzakjes
  • Geen stoppels meer!
  • Het levert een langdurig resultaat op

 

Maar werkt definitief ontharen met de IPL/VPL methode eigenlijk?

Met een IPL/VPL behandeling wordt met behulp van flitslicht haarreductie bewerkstelligd. De warmte van het flitslicht wordt via het pigment/melanine in de haar getransporteerd naar het haarzakje waardoor er geen nieuwe haar meer uitgroeit.  Bij een IPL/VPL is een pijnloze en veilige manier van ontharen, waarbij na gemiddeld 8 behandelingen een langdurig resultaat wordt behaald.

Kom maar op met die zomer!

Voorkom huidirritaties door stoppels en of ingegroeide haren, vergeet de regelmatig terugkerende pijnlijke wax-behandeling, kies voor definitief ontharen: langdurig glad resultaat voor een zorgeloze zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?