Ontharen mannen

Ontharen mannen

Ontharen mannen Pulzzz

Ontharen voor mannen bij ongewenste haargroei

Bent u een man die graag een definitieve oplossing zoekt voor ongewenste haargroei, omdat u er klaar mee bent om uw dagelijks te scheren of uw wekelijkse grote scheerbeurt voor uw hele lichaam?  Vooral mannen beperken zich vaak tot een scheerapparaat, waarbij u weet dat de haargroei daar ook weer mee gestimuleerd wordt. Maar zeker als u last heeft van ongewenste haargroei of overbeharing, kan een ontharingsspecialist van Pulzzz u helpen met de juiste behandeling bij ontharen voor mannen.

“Pulzzz biedt speciale ontharingsbehandelingen voor mannen”

Waarom ontharen voor mannen?

Veel mannen die graag de mogelijkheden voor laser ontharen willen onderzoeken, stellen het op prijs om bij een ontharingskliniek aan te kloppen die specifiek mannen behandelt. Pulzzz is zich bewust van deze grote vraag uit de markt bij mannen die zoeken naar de beste behandeling voor definitief ontharen.  Mannen zijn bij ons dus hartelijk welkom! Heeft u als man een probleem met ongewenste haargroei op bepaalde lichaamsdelen: bij ons kunt u altijd een gratis adviesgesprek aanvragen.

Ontharingsgebieden bij mannen

Bij Pulzzz komen mannen vaak voor het definitief ontharen van de volgende deelgebieden:

  • Borsthaar verwijderen
  • Baard laseren
  • Rug ontharen
  • Benen ontharen
  • Oksels laseren
  • Schouders en nek ontharen
  • Gezicht ontharen

Ontharen voor mannen die nooit meer willen scheren

Bent u er ook zo klaar mee om u elke dag weer te scheren? Niet alleen uw baard, maar wellicht ook uw overtollige rughaar of steeds terugkomende borstharen die u zelf of uw partner helemaal niet aantrekkelijk vindt. Wat zou er dan mooier zijn dan dat u een behandeling volgt waarbij u op korte termijn helemaal van deze ongewenste haargroei af bent? Nooit meer scheren! Dat scheelt u weer veel tijd en die kunt u beter aan u zelf of uw partner besteden.

Definitief ontharen met een IPL behandeling werkt!

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat de beste behandeling voor definitief ontharen of permanent ontharen met langdurig resultaat toch een IPL behandeling is.  Met het ontharen voor mannen zijn vaak grotere oppervlakken gemoeid, bijvoorbeeld bij rughaar en borsthaar. Met ons verfijnde IPL apparaat kunnen wij elk deelgebied nauwkeurig bepalen en zal de haargroei drastisch verminderen en na een aantal behandelingen ook niet meer terugkomen.

Meer weten over ontharen voor mannen?

Wilt u ook graag de mogelijkheden van een IPL behandeling met ons doorspreken of gelijk een IPL behandeling aanvragen?  Neem direct contact met ons op!

Behandeling aanvragen