Epileren met touw

Het epileren met touw wordt vaak gebruikt op kleine oppervlakten. Denk hierbij aan het gezicht. Vrouwen die af willen van haartjes op de bovenlip of wangen, kiezen bij een schoonheidsspecialist vaak voor epileren met touw. Maar is dit wel de meeste effectieve methode om van jouw ongewenste lichaamshaar af te komen?

Epileren met touw: hoe werkt het?

“Threading” of “Oosters ontharen” zijn andere termen voor epileren met touw. Dit komt omdat deze manier van ontharen oorspronkelijk door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt. Hoe werkt epileren met touw? Er wordt spanning gezet op een klein stukje draad. Haartjes kunnen nu eenvoudig worden verwijderd. Het voordeel van deze methode is dat het zelfs donshaartjes meepakt. Het nadeel is dat de haartjes terug blijven groeien. Daarnaast is het een tijdrovende klus.

Epileren met touw of liever ontharen met een laser?

Kies je voor epileren met touw, dan ben je gebonden aan kleine oppervlakken van het lichaam. Kies je voor ontharing met een IPL-apparaat, dan zijn de mogelijkheden oneindig. Van jouw bovenlip tot het volledig ontharen van jouw benen: het kan allemaal met IPL.

De voordelen van IPL-ontharen

IPL-ontharen is een goede manier om van jouw ongewenste haar af te komen. Waarom is deze methode beter dan een andere ontharingsmethode?

  • IPL-ontharen is veiliger

Bij de IPL-methode wordt er veel minder diep in de huid geflitst dan bij een laserbehandeling. Het risico op huidbeschadiging bij een laserbehandeling is hierdoor groter.

  • IPL- ontharen is voordeliger

Je betaalt per flits. De ontharingsspecialist kan met één IPL-flits een groter oppervlak behandelen. De behandeling is hierdoor goedkoper dan bij andere lasermethoden.

  • IPL-ontharen is geschikt voor vele mensen

Een IPL-apparaat is niet gebonden aan bepaalde huid- of haartypen. Vrijwel iedereen kan contact opnemen met Pulzzz voor een behandeling. Laat je vooraf informeren door onze IPL specialisten.

Epileren met touw? Laseren met IPL!

Ben jij nieuwsgierig naar onze IPL-behandelingen? Wil je ontdekken wat de mogelijkheden voor jouw haargroei zijn bij Pulzzz? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Voor je het weet is scheren en/of epileren niet meer nodig!

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig
  • 1e okselbehandeling cadeau!

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?