Ervaringen met IPL-ontharen

Wat zijn de ervaringen met IPL-ontharen?

Ieder jaar wanneer de zomer in aantocht is, hollen we massaal naar de badkamer om onze benen, oksels en bikinilijn te harsen, scheren en epileren. En ieder jaar weer is dit een heel gedoe. Want in de zomer wil je er natuurlijk 24/7 met gladde, haarloze benen en oksels bijlopen in je leuke jurkjes. Maar wat nu als er een methode is om permanent af te rekenen met ongewenste haargroei? Heb je al vaker artikelen over IPL-ontharen gelezen maar twijfel je nog? Lees dan eens meer over IPL en in het bijzonder over de ervaringen met IPL-ontharen van andere vrouwen.

Wat is IPL-ontharen?

IPL is een afkorting die voor Intense Pulsed Light staat. Door middel van een flitslicht, dat gepulseerd op de huid wordt aangebracht, wordt de haargroei in het haarzakje gestopt. Hierdoor kan er na de behandeling geen nieuwe haar meer uit het haarzakje groeien. Het is hiervoor belangrijk dat de haar zich in de groeifase bevindt. Alleen dan kan het haarzakje effectief worden uitgeschakeld. Om deze reden zijn er altijd meerdere IPL-behandelingen nodig. De ervaringen met IPL-ontharen leren ons dat een gemiddeld programma voor de benen 8 tot 10 behandelingen bevat.

Wat zijn de voordelen?

IPL-ontharen is een bewezen remedie tegen ongewenste haargroei, wat ook is terug te zien in de positieve ervaringen met IPL-ontharen. Een belangrijk voordeel is dat IPL-ontharen heel veilig is. Dankzij de geavanceerde techniek wordt de huid nooit te warm en dringt het veel minder diep door in de huid dan een gewone laserbehandeling. Bovendien is het vrijwel pijnloos en voel je enkel een tikje en de warmte van het IPL-apparaat. Daarnaast duurt een IPL-behandeling maar kort, aangezien één flitslicht een lichaamsoppervlakte van circa 10 cm² bestrijkt. Hierdoor is IPL-ontharen ook nog eens voordelig. Je betaalt namelijk altijd een vast, laag bedrag per flits.

Algemene ervaringen met IPL-ontharen

IPL-ontharen is dus een effectieve, permanente behandeling tegen overbeharing. Harsen, scheren, waxen en epileren doen we massaal, maar lijkt op de lange termijn niet het gewenste effect te geven. Hoe zit dat met IPL? De ervaringen met IPL-ontharen vertellen ons dat IPL-ontharen een permanente oplossing blijkt te zijn voor ongewenste haargroei. Het is een investering die het dubbel en dwars waard is. Vrouwen beamen dat ze geen last meer hebben van rode bultjes, ingegroeide haartjes en andere irritaties. IPL-ontharen is dus een investering die het dubbel en dwars waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?