Gezichtsbeharing laseren

Erger je je aan die haartjes op je gezicht? En wil je daar graag definitief vanaf? Steeds meer vrouwen kiezen voor IPL-ontharen als alternatief voor een laserbehandeling. IPL-ontharen is 100% veilig, voordelig en net zo effectief. Alleen maar voordelen dus.

Haartjes op kin, bovenlip of ergens anders

Gezichtsbeharing bij vrouwen komt veel voor. Vooral als je wat ouder begint te worden, kunnen er haartjes gaan groeien op bijvoorbeeld je kin, op je bovenlip of aan de zijkant van je gezicht. Maar ook bij jongere vrouwen komt dit voor. De oorzaak is waarschijnlijk een gevoeligheid voor het mannelijke hormoon androgeen. Dit wordt veroorzaakt door hormonale schommelingen als gevolg van de overgang of zwangerschap. Ook afkomst kan een rol spelen in de mate van gezichtshaar. Zo hebben vrouwen uit de Zuid-Europese landen vaak meer haargroei op het gezicht dan vrouwen uit bijvoorbeeld Nederland. Gelukkig kun je je gezichtsbeharing definitief laten verwijderen.

Laseren

De meeste mensen denken bij definitief ontharen direct aan laseren. Inderdaad is dat een effectieve methode. Toch is een laserbehandeling niet helemaal zonder risico’s. Zo is er het risico op beschadiging of verbranding van de huid. Dit heeft te maken met het flitslicht, dat diep doordringt in de huid. Een laserbehandeling is bovendien best duur. Steeds meer mensen kiezen daarom voor IPL-laseren.

IPL: veilig, voordelig, snel

  • 100 % veilig
Dat komt doordat IPL-ontharen werkt met laserlicht dat bestaat uit meerdere golflengtes. Lichtflitsen worden gepulseerd op de huid aangebracht zodat de huid niet te warm wordt.  Daardoor hoeft IPL niet zo diep door te dringen in de huid en daarmee is IPL veiliger dan gewoon laseren.
  • Snel
Dat komt doordat de ontharingsspecialist met IPL-ontharen meerdere haren tegelijkertijd behandelt met een grote behandelkop. Eén flitslicht bestrijkt een lichaamsoppervlakte van circa 10 cm².
  • Voordelig
Want je betaalt een vast, laag bedrag per flits. En hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe minder haar resteert en hoe minder geld de behandeling kost. Naar mate de haargroei afneemt, betaal je dus steeds minder. Bekijk de tarieven en richtprijzen van IPL-ontharen
  • Vrijwel pijnloos.
Je voelt op je huid alleen een tikje en de warmte van het apparaat.

Laat je goed informeren bij een Pulzzz-kliniek

Wil je meer weten over de mogelijkheden van IPL-ontharen? Laat je dan goed informeren. Je kunt hiervoor terecht bij een van de 30 Pulzzz-klinieken in Nederland. We hebben namelijk veel ervaring met IPL-behandelen, al sinds 2011. De Pulzzz-ontharingsspecialisten hebben een opleiding gevolgd en werken met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Bovendien delen ze hun kennis en ervaring. Je bent dus verzekerd van een snelle, pijnloze en 100% veilige behandeling. Een gesprek met een ontharingsspecialist van Pulzzz is natuurlijk vrijblijvend. Jij beslist!

Wil je altijd een mooi glad gezicht?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig
Bekijk de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?