Goede voornemens voor het nieuwe jaar die nog haalbaar zijn ook….?

goede voornemens
goede voornemens
goede voornemens

Goede voornemens voor het nieuwe jaar die nog haalbaar zijn ook….?

Het nieuwe jaar is weer begonnen: voor veel mensen het startpunt om je leven of levensstijl te veranderen.  We kijken allemaal even terug op het afgelopen jaar en denken na over wat we in het komende jaar willen veranderen of verbeteren. Het zit in de aard van de mens om op zoek te gaan naar verbetering. Want wees nou eerlijk: jij hebt toch ook goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Onze levens blijven altijd maar doorgaan en er zijn altijd wel weer nieuwe verplichtingen. Bepaalde dingen moeten we soms laten schieten zodat de belangrijkere zaken geregeld kunnen worden. Familiebezoeken, afspraken met vrienden of leuke feestjes moeten we soms gewoon laten schieten; vaak zomaar zonder schuldgevoel. Het is dan ook niet heel erg verrassend dat meer tijd doorbrengen met vrienden en familie één van de meest genoemde nieuwjaar voornemens is. Het is een goed voornemen om je aan te houden, familie en vrienden zijn zeker zo belangrijk als werk.

Genieten van het leven.

Er zijn niet veel mensen die leven volgens het motto ‘Carpe Diem’, dat letterlijk pluk de dag betekent. Iedereen gaat door pieken en dalen in het leven: een positieve kijk op het leven houden is niet altijd eenvoudig. Toch leef je maar één keer dan maar gewoon het beste ervan maken. Leren genieten van de kleinere dingen in het leven is een mooi voornemen. Blijf een positieve kijk houden en probeer dingen te doen die je leuk vindt. Drastische maatregelen zijn soms nodig om het leven fijner te maken, maar soms is dat het gewoon waard.

Gezonder leven: afvallen, stoppen met roken, minder drinken, meer sporten of bewegen.

Na de vaak wat ongezondere feestdagen is 1 januari dé dag om te beginnen aan een gezondere levensstijl met goede beweging en gezonde voeding. We willen een gezond lichaam en af van onze ongezonde gewoontes. Aan de hand van een dieet proberen de meeste mensen weer wat overgewicht kwijt te raken. En in combinatie met sporten of meer bewegen is dat makkelijker haalbaar. Stoppen met roken en/of drinken en/of andere ongezonde gewoontes  horen daar natuurlijk ook bij.

Zijn goede voornemens haalbaar?

In januari worden de sportscholen altijd goed gevuld met ambitieuze sportvoornemens. Echter is meer dan de helft in de maanden maart of april niet meer in de sportscholen te vinden. Niet om iemand te demotiveren….,  maar veel mensen halen hun goede voornemens uiteindelijk niet. De belangrijkste reden is dat er niet snel genoeg resultaat wordt geboekt zodat we weer snel in ons oude patroon terug vallen. Voor een structurele verandering heb je veel geduld en doorzettingsvermogen nodig.

Definitief ontharen het juiste voornemen!

Veel vrouwen en mannen scheren zich nog dagelijks of zijn onder de douche druk in de weer met ontharingsmiddelen om maar van de ongewenste haargroei onder de oksels, op de benen, rug, schouders, het gezicht of bikinilijn af te komen. Ook voor u is het misschien herkenbaar hoe omslachtig en tijdrovend dit is. Definitief of ook wel permanent ontharen met IPL is toch echt de beste remedie om ongewenste haargroei helemaal terug te dringen. Na een paar behandelingen kunt u écht al resultaat zien en beginnen er kale plekken te ontstaan.

Een aantal voordelen van IPL ontharen:

  • Geen ongewenste haargroei en overbeharing meer
  • Geen geïrriteerde huid of bultjes na het scheren
  • Ingegroeide haren behoren tot de verleden tijd
  • De meest veilige manier van definitief ontharen
  • Uitermate geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken
  • Pijnloze en snelle manier om haargroei tegen te gaan

Definitief ontharen is dus een goed voornemen en nog haalbaar ook! En oh ja: voor de prijs hoeft u het bij Pulzzz niet te laten!

Wilt u een afspraak maken kijk dan op onze website voor een Pulzzz vestiging bij u in de buurt of klik op de onderstaande link voor een gratis okselbehandeling.

eerste okselbehandeling cadeau
Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?