Haar laseren met een IPL-behandeling | Pulzzz

Wil je graag voorgoed af van dat overtollige haar? Op je benen, rug of gezicht, onder je oksels of rond je bikinilijn? Laat je haar dan laseren. Steeds meer mensen kiezen voor IPL-laseren. Dat is 100% veilig, voordelig én snel. De haartjes komen nooit meer terug. Nooit meer!

Laseren of toch IPL-ontharen?

Steeds meer mensen kiezen voor definitief ontharen. Wég met die vervelende haartjes, voorgoed! Je voelt je zeker en comfortabel. Op het strand, in de sauna, op je werk en op vakantie. Laseren werkt goed, maar er zijn wel wat risico’s. Zo is er een klein risico op huidbeschadiging of huidverbranding. Een ander nadeel is dat laser-ontharen vrij duur is, vooral als je een groot oppervlak van je lichaam wilt laten ontharen, zoals je rug, benen of armen. Zie je daar tegenop? IPL-ontharen is een goede oplossing.

IPL-laseren: snel, voordelig en definitief

Zie je op tegen de kosten? En wil je graag op een veilige manier je benen laten laseren? Dan is een IPL-behandeling een goede keuze. Bij IPL (Intense Pulsed Light) worden de haartjes weggehaald met behulp van laserflits. De warmte dringt via het pigment van het haartje door tot in het haar. Met als resultaat dat de groei van het haartje stopt. En zo gebeurt dat met elk haartje dat tijdens de behandeling in de groeifase staat.

De voordelen van IPL-ontharen:

Snel

Een IPL-behandeling duurt kort. Dat kan omdat de ontharingsspecialiste meerdere haren tegelijk behandelt en een groter lichaamsoppervlak (circa 10 cm²). Vooral bij grotere lichaamsdelen is dat een voordeel. Zoals je benen, je rug of je armen..

100% veilig

Een IPL-behandeling is heel veilig. Dat heeft alles te maken met de geavanceerde techniek, waarbij het laserlicht bestaat uit meerdere golflengtes. De lichtflitsen worden gepulseerd op de huid aangebracht zodat de huid niet te warm wordt.

Voordelig

IPL-ontharen is voordelig. Immers, met IPL-ontharen wordt in één flits een groter oppervlak behandeld dankzij de grote behandelkop. Nog een voordeel: hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe minder je gaat betalen. Waar geen haar meer zit, hoeft namelijk ook niet meer geflitst te worden. Bekijk de tarieven en richtprijzen van IPL-ontharen

Relatief pijnloos

Net als een gewone laserbehandeling is IPL-ontharen vrijwel pijnloos. Je voelt alleen een tikje en de warmte van het IPL-apparaat. Dat voelt ongeveer als een elastiekje op je huid.

Geschikt voor meerdere typen haar en huid

IPL-ontharen is geschikt voor meerdere typen haar en huid. Dat heeft te maken met de meerdere golflengtes van het laserlicht. Laseren is bijvoorbeeld minder geschikt voor mensen met lichte haartjes of een getinte of donkere huid.

Laat je goed informeren

Ons advies: laat je goed informeren over de mogelijkheden. Wil je meer weten over IPL-ontharen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een Pulzzz-kliniek bij je in de buurt. Door heel Nederland zijn er inmiddels dertig Pulzzz-klinieken. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van IPL-ontharen, al sinds 2011. Iedere Pulzzz-ontharingsspecialist heeft een opleiding gevolgd en werkt met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Bovendien delen ze hun kennis en ervaring. Zo’n gesprek bij een Pulzzz-kliniek verplicht je natuurlijk tot niets. Jij beslist.

Wil je altijd mooie gladde benen?

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, veilig en voordelig

Bekijk de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?