Haar weglaseren

De meeste mensen verzorgen tegenwoordig hun lichaamshaar. We scheren, waxen en harsen dat het een lieve lust is. Maar het is wel veel werk en een zorgvuldig klusje. De haartjes keren altijd weer terug. En huidirritaties zijn niet altijd te voorkomen. Wat te doen? Je kunt je haar weglaseren. Dan ben je voorgoed af van die ongewenste haartjes. En had je al eens gehoord van IPL-ontharen?

Nederland scheert

Vrijwel elke vrouw scheert haar benen. De schaamstreek wordt bijgehouden, net als de bovenlip. Ook veel mannen scheren tegenwoordig de schaamstreek. Sommigen houden de borstharen bij. En er zijn mannen die last hebben van overtollig rug haar of schouderhaar, wat je niet zelf even weg scheert. Een verzorgd lichaam ziet er niet alleen mooi uit, het is ook hygiënisch. Ook fijn: je ziet er goed uit voor je (toekomstige) partner. Dat scheren is een terugkerend ritueel waar steeds meer mensen voorgoed vanaf willen.

Je haren weglaseren

Door heel Nederland vind je klinieken waar je ongewenst haar kunt laten weg laseren. Haar weg laseren werkt met een laserstraal die dieper doordringt in de huid. Het licht baant zich via het pigment van elk haartje, een weg naar elk haarzakje. Na de behandeling kan daaruit geen haartje meer terug groeien. Omdat het licht zo diep doordringt in de huid, is er een risico op huidbeschadiging of huidverbranding. Een beperking van laseren is verder dat licht getinte haren moeilijker zijn weg te halen. Ook als je een getinte of donkere huid hebt, is laser-ontharen minder geschikt.

De voordelen van IPL-ontharen

IPL-ontharen biedt alle voordelen van laseren en heeft minder beperkingen. IPL staat voor Intense Pulsed Light. Ook IPL-ontharen werkt met een flitslicht, maar dit licht bestaat uit verschillende golflengtes. Hierdoor is IPL geschikt voor meerdere typen huid en haar.

IPL vs. Laser

IPL-licht bestrijkt ook een groter oppervlak van je lichaam, circa 10 cm². Daardoor duurt de behandeling vaak korter, vooral als het gaat om een groter lichaamsoppervlak. Ook fijn: je betaalt een vaste prijs per flits. Daardoor is IPL-ontharen voordeliger dan laseren. Dat wil zeggen, bij een ontharingssalon aangesloten bij Pulzzz.

Een IPL-behandeling bij een Pulzzz-salon

Pulzzz is al sinds 2011 dé ontharingskliniek van Nederland. Door heel Nederland zijn inmiddels dertig salons aangesloten bij Pulzzz. De ontharingsspecialisten hebben een speciale opleiding gevolgd en werken met de beste IPL-apparatuur. Bovendien delen ze kennis en ervaringen met elkaar. Kortom: je bent hier dus op de beste plek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Natuurlijk wil je de juiste keuze maken. Daarom kun je bij een Pulzzz-ontharingsstation terecht voor een vrijblijvend intakegesprek. Je krijgt hier meer informatie over IPL en over de mogelijkheden voor jou. Zo’n gesprek verplicht je tot niets. Maak dus gerust een afspraak.

Zoek de dichtsbijzijnde Pulzzz-salon

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Bekijk de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?