Hoe voordelig is definitief ontharen met IPL voor jou?

Hoe voordelig is definitief ontharen met IPL voor jou?

Kwaliteit

We betalen niet graag teveel maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit. Het is wel jóuw huid en het is jóuw lijf.

Permanent ontharen is een behandeling die zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Jij wilt toch ook dat goede behandelaars met de beste apparatuur de behandeling uitvoeren? Als een behandeling niet werkt word je daar niet gelukkig van natuurlijk. Maar als een behandeling verkeerd wordt uitgevoerd kun je daar zelfs ronduit ongelukkig van worden…. Zorg er daarom voor dat je zeker weet dat je een salon kiest waar kwaliteit bovenaan staat.

Het goede nieuws is dat kwalitatief hoogwaardige definitieve ontharingsbehandelingen tegenwoordig ook heel betaalbaar kunnen zijn.

Wat kost definitief ontharen?

Veel salons berekenen een vast bedrag voor het ontharen van een bepaalde lichaamszone. Dat is een redelijk onnauwkeurige methode omdat geen lichaam hetzelfde is: groot en klein, dik en dun, sterk behaard of licht behaard: we zijn allemaal uniek, het verschilt per persoon.

  • Pulzzz IPL ontharen kiest voor de € 1,20 per flits methode
  • Elke flits bestrijkt een oppervlak van ongeveer 10 vierkante centimeter. Het aantal benodigde flitsen bepaalt dus jouw prijs.
  • Een transparante en eerlijke methode waarbij automatisch rekening wordt gehouden met de grootte van de te behandelen lichaamszone.
  • Niet alleen is deze methode eerlijker: hij is ook goedkoper dan bij vaste tarieven.

Een bijkomend voordeel is dat de behandelprijzen gaan dalen na verloop van de behandelingen omdat de haargroei afneemt. De behandelaars flitsen natuurlijk alleen daar waar haar zit, en dat wordt steeds minder en dus steeds goedkoper!

Definitief ontharen heeft nog meer voordelen

  • Alleen al omdat je geen ongewenste haargroei meer hebt bespaar je.
  • Scheergel en scheermesjes behoren tot het verleden!
  • Je bespaart kostbare tijd omdat je je niet meer hoeft te scheren!
  • Ongemakkelijke momenten omdat je net iets te lang wachtte met scheren zijn ook voorbij
  • Heb je last van gemakkelijk ingroeiende haren? Dat wordt minder of verdwijnt zelfs helemaal met definitief ontharen. Gun jezelf de beste kwaliteit. Ga nu naar www.pulzzz.nl om meer te lezen en/of vind een vestiging bij je in de buurt. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis proefbehandeling en ontdek zelf de voordelen van definitief ontharen bij Pulzzz.
  • Bij Pulzzz IPL-ontharen ben je verzekerd van kwaliteit voor een faire prijs: Ervaren en goed opgeleide behandelaars die werken met de allerbeste apparatuur volgens het voordelige € 1,20 per flits principe.

Een IPL behandeling ervaren? Bij Pulzzz krijg je de eerste okselbehandeling cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?