fbpx

Bikinilijn harsen, bikinilijn laseren of IPL-ontharen

Bikinilijn laseren

Bikinilijn laseren

Bikinilijn harsen, laseren of definitieve IPL-ontharing?

Je voelt je graag zeker. Ook in bikini of badpak. Weg dus met die overtollige haartjes rond je bikinilijn en/of schaamstreek. Maar waar je ook voor kiest – waxen, scheren, epileren of harsen – uiteindelijk komen die haartjes weer terug. Ook huidirritatie komt veel voor. Wil je voorgoed af van die haartjes en die huidirritaties? Dan kun je kiezen voor laseren of IPL-ontharen. Wat zijn verschillen? Lees even verder.

Laser-ontharen versus IPL-ontharen

Laser-ontharen werkt met een laserstraal. Deze straal dringt diep door in de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren terugkomen. Omdat een laserstraal zo diep doordringt in de huid, is er het risico op huidbeschadiging of huidverbranding. Bovendien zijn licht getinte haren moeilijker te ontharen, omdat deze minder laserlicht absorberen. Laser-ontharen is ook minder effectief bij een getinte of donkere huid. Dat komt omdat de omringende huid te veel licht absorbeert en beschadigd kan raken.

De voordelen van IPL-ontharen

Ook IPL-ontharen werkt met een lichtstraal. Maar deze bestaat uit diverse golflengtes. Daardoor is deze methode geschikt voor meerdere typen haar en huid. Bovendien hoeft de laserstraal minder diep door te dringen in de huid, wat beschadiging voorkomt. Een ander voordeel is dat een IPL-behandeling korter duurt. Dat komt omdat we met deze techniek meerdere haren in één flits behandelen, binnen een oppervlakte van 10 cm². Prettig om te weten: een IPL-behandeling is (vrijwel) pijnloos. Je voelt op je huid alleen een tikje en de warmte van de lichtflits.

IPL-ontharen bij Pulzzz

Heb je interesse in IPL-ontharen? Kies dan voor een Pulzzz-salon. Door heel Nederland vind je er in totaal dertig. Pulzzz is al sinds 2011 dé specialist in IPL-ontharing. De aangesloten salons werken nauw met elkaar samen en delen kennis en ervaring. Bovendien werkt een Pulzzz-ontharingsspecialist met de meest moderne apparatuur: VPL. Hiermee behandelt de ontharingsspecialist heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag wilt laten ontharen. Je betaalt een laag bedrag per lichtflits. Duizenden tevreden klanten gingen je al voor.

Een IPL-behandeling is voordeliger

Omdat een IPL-behandeling efficiënter is en korter duurt, zijn de kosten lager dan een laserbehandeling. Ter indicatie: het laseren van een rug kost al gauw tussen de 275 en 400 euro per behandeling. Een IPL-behandeling kost gemiddeld 165 euro. Ontdek de tarieven en richtprijzen

Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Heb je interesse in IPL-ontharing? Ontdek de dichtstbijzijnde Pulzzz-praktijk en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. De ontharingsspecialist vertelt je meer over de mogelijkheden. Prettig om te weten: z’n intakegesprek verplicht je tot niets. Trouwens, wist je dat je bij Pulzzz de 1e okselbehandeling cadeau krijgt?

Ja, graag een intakegesprek

Geen verplichtingen

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
Zoek de dichtstbijzijnde vestiging