fbpx

IPL ontharen bij Pulzzz Horst: veilig en definitief

Ontharen blijft altijd een onplezierig klusje. Het komt nooit uit. Het kost altijd meer tijd dat je in eerste instantie had ingeschat. En sterker nog, de haartjes groeien snel weer aan! Om nog niet te spreken over ingegroeide haartjes en bultjes… Alhoewel de één het vervelender vindt dan de ander, wekt ontharen irritatie op bij mannen en vrouwen. Herkenbaar? Tijd om de irritatie aan te pakken en gedag te zeggen tegen ongewenst haargroei.

Kies voor IPL-ontharen

Er zijn allerlei methoden om af te komen van ongewenst haargroei. Vaak beginnen we zelf met scheren. Maar hoe vaker je dit doet, hoe snel het haar aangroeit. Daarnaast kun je ook kiezen voor harsen. Een onprettige manier van ontharen die vaak gepaard gaat met veel pijn. Ook hierbij komen die vervelende haartjes toch weer terug. IPL-ontharen bij Pulzzz Horst is een effectieve en prettige methode die je definitief verlost van af van die haartjes.

Voordelen van IPL-ontharen

IPL ontharen van Pulzzz Horst is de beste behandeling voor het verwijderen van ongewenst haargroei. Of je nu last hebt van overbeharing, of het gewoon mooier vind als het haar definitief weg is. Een IPL-behandeling is geschikt voor diverse huid- en haartypes. Wanneer je start met een behandeltraject zul je de volgende voordelen ervaren:

  • Een veilige, pijnloze, snelle manier van ontharen
  • Geen stoppeltjes of rode bultjes meer
  • Meer hygiëne als het haar weg is

De IPL-behandeling

Uit het IPL-apparaat komen lichtflitsen. Deze dringen door tot in de haarzakjes. Op dat moment wordt de haargroei stopgezet. Een haarzakje kan alleen in de groeifase worden uitgeschakeld. Daarom zijn meerdere behandelingen nodig. Je weet dan zeker dat de haartjes niet meer terugkomen. Je voelt overigens niets van de behandeling. Alleen de warmte van het apparaat en een klein tikje als het apparaat flitst.

Ongewenst haargroei ontharen bij Pulzzz Horst

Laat jouw ongewenste haargroei ontharen bij Pulzzz Horst. Onze ontharingsspecialisten gaan vakkundig en zorgvuldig met jou om en adviseren je over de beste aanpak. Na de behandeling is het onthaarde oppervlakte zacht en glad. Voorgoed! Wacht niet langer en neem contact op met Pulzzz Horst voor een vrijblijvend intakegesprek.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig!
  • Eerste okselbehandeling cadeau

Neem contact op met Pulzzz Horst

Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.