Laserbehandeling gezicht

Bovenop het hoofd en bij de wenkbrauwen, daar mag voldoende haar zitten. In de rest van het gezicht willen vrouwen graag zo min mogelijk haar. Bij een lichte huid kunnen donkere haren op het gezicht nogal opvallen. Veel vrouwen vinden haar op de wang, de bovenlip en de kin dan ook onprettig. Wil jij af van die ongewenste haren in het gezicht? Kies dan voor een IPL-behandeling. Dat is dé manier om te ontharen. Waarom? Wij leggen het uit.

IPL-laserbehandeling gezicht: permanent ontharen

Je kunt je ongewenste haren scheren, epileren en harsen. Maar dan blijven de haren helaas altijd terugkomen. Wil je voorgoed af van het haar in jouw gezicht? Kies dan voor een laserbehandeling gezicht met een IPL-apparaat. Want een IPL-laserbehandeling in het gezicht is een permanente ontharingsmethode. Dit betekent dat de haarzakjes die zijn uitgeschakeld, niet meer werken.

Hoe werkt een laserbehandeling in het gezicht?

Een IPL-behandeling is een veilige, snelle en voordelige vorm van laserbehandeling, ook als het gaat om je gezicht. Kies je hiervoor? Zorg dan dat je 4 weken voor de behandeling geen haartjes meer uit de haarzakjes hebt getrokken. Doe je dit wel, dan zitten de haren niet in de juiste fase en heeft het laseren met een IPL-apparaat weinig effect.

Hoe werkt een IPL-apparaat?

Een IPL-apparaat geeft lichtflitsen af. Eén flits bestaat uit diverse golflengtes en kan meerdere haarzakjes tegelijk uitschakelen. De warmte van het apparaat bereikt de haarzakjes. Als deze in de groeifase zitten, dan worden ze uitgeschakeld. Niet elk haarzakje zit in de groeifase. Er zijn daarom meerdere behandelingen nodig.

De voordelen van IPL-laserbehandeling

De voordelen van een IPL-laserbehandeling voor het gezicht zijn groot.

  • Heel voordelig, want je betaalt per flits. En het aantal benodigde flitsen wordt in de regel steeds minder.
  • Geen irritaties meer: stoppeltjes en rode bultjes zijn verleden tijd
  • Pijnloos: je voelt alleen de warmte van het apparaat en een tikje van de flits
  • 100% veilig: de huid wordt niet beschadigd

Laserbehandeling gezicht bij Pulzzz

Wil jij af van de ongewenste haren in jouw gezicht? Neem contact met een Pulzzz-kliniek bij jou in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kan jij al jouw vragen stellen en geven wij uitleg over de IPL-laserbehandeling. Zien we je binnenkort?

Kies ook voor definitief ontharen met een IPL-apparaat

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?