De voordelen van laserontharing bij Pulzzz

Je kent het waarschijnlijk wel: ingegroeide haartjes of uitslag na het scheren. Scheren is vaak niet het meest plezierige klusje. Ná het scheren nog last van irritaties hebben, dat wil je al helemaal niet. Wij hebben een heel doeltreffende oplossing voor al deze problemen: laserontharing met de IPL-methode (Intense Pulsed Light). Er zitten vele voordelen aan deze vorm van laserontharing.

Laserontharing is 100% veilig

Er zijn diverse manieren om jouw lichaam te ontharen. Kies je voor een IPL-behandeling dan weet je zeker dat je voor een veilige methode kiest. Deze laserontharing bevat namelijk een geavanceerde techniek. Hierdoor wordt er gelaserd met meerdere golflengtes. Lichtflitsen worden op jouw huid gepulseerd aangebracht. Zo wordt jouw huid niet te warm. Bij IPL dringt de warmte bovendien minder diep in de huid door. Hierdoor is IPL veiliger dan laseren.

Een IPL-behandeling duurt kort en werkt snel

Scheren moet vaak en duurt lang. Laserontharing werkt een stuk sneller. Een IPL-apparaat kan meerdere haren tegelijkertijd behandelen. Hierdoor werkt deze laserbehandeling sneller dan met een scheerapparaat. De ontharingsspecialist kan met een IPL-apparaat wel 10 vierkante centimeter van jouw huid behandelen met slechts één flits!

Laserontharing is vrijwel pijnloos

Dit willen we natuurlijk allemaal; laserontharing pijnloos ervaren. Een IPL-behandeling bij Pulzzz is vrijwel pijnloos. Het enige dat je af en toe voelt, zijn kleine tikjes tegen je huid en de warmte van het apparaat.

IPL is geschikt voor vele huid- en haartypen

De IPL-behandeling heeft nóg een groot voordeel: ze is geschikt voor vele huid- en haartypen. Dit in tegenstelling tot laseren, dat minder geschikt is voor lichte of juiste donkere huidtypes. Dit is te danken aan de toepassing van meerdere golflengtes.

Nooit meer ingegroeide haartjes en scheeruitslag?

Ben jij het zat om continu ingegroeide haartjes te hebben? Vind je scheren gewoon een vervelende en tijdrovende klus? Maak een afspraak bij een locatie in jouw buurt voor een vrijblijvend intakegesprek bij Pulzzz!

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Weg met stoppeltjes en rode bultjes
  • Pijnloos, snel, voordelig én veilig
  • Een eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?