Meer over Pulzzz Breukelen

Welkom op de site van Pulzzz Breukelen

Salon Breukelen

Ik ben Petra,

Na het behalen van mijn diploma allround schoonheidsspecialiste in 1985 beoefen ik mijn vak en kennis – na al die jaren – met nog evenveel liefde en passie.

 

In de salon werk ik met een biologische huidverzorging Naturgeist met krachtige biologische ingrediënten. Ik doe daarbij nog permanente make-up.

Naar wens ook ontspannende Huid verzorgingsbehandelingen in een relaxte individuele sfeer.

Eigenlijk ben ik niet zo van de apparaten….

Maar sinds ik in contact gekomen ben met het IPL Pulzzz-apparaat werk ik nu heel veel met IPL in de salon met super eindresultaten.

Een pijnloze manier om van Uw ongewenste haargroei af te komen!

Van harte welkom in mijn Salon in Breukelen waar ik je graag helemaal bijpraat!

Tel. 06 2753 3857

Dit zeggen klanten over Pulzzz Breukelen

Petra is ontzettend klantvriendelijk en flexibel met inplannen. Mooie studio die recentelijk nog is verbouwd. Ik raad haar aan al mijn familie en vrienden aan!

Emma vdW
31/10/2022

Een fijne salon met deskundige eigenaar. Het leek vooraf toch een soort van ongemakkelijk om je bikinilijn te laten behandelen, maar door de prettige begeleiding was het juist relaxed, ontspannen en respectvol. Door de intensiteit/hoogte van de flits op te bouwen, is het niet pijnlijk. En het belangrijkste... ik merk al een groot verschil. Doordat je per flits betaalt, kunnen gebieden die al goed zijn aangeslagen, overgeslagen worden. Een aanrader, zeker ook als je wat kleinere gebieden wil ontharen.

Lisette
22/02/2022

Contactgegevens

Pulzzz Breukelen

Irenestraat 7
3621 ER Breukelen

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!