fbpx

Meer over Pulzzz Haarlem

Pulzzz Haarlem

Pulzzz Haarlem

Pulzzz HaarlemWelkom bij Pulzzz Haarlem

Graag stel ik me even aan u voor: mijn naam is Melanie ter Averst en ik doe de Pulzzz IPL behandelingen in mijn schoonheidssalon Love 4 Skin.  Na 18 jaar ervaring in de beautybranche ben ik eind 2014 gestart met mijn eigen salon aan de Amsterdamsevaart in Haarlem.  Door de groei en de vraag naar verschillende soorten behandelingen ben ik in 2017 gestart met de Pulzzz IPL.

Verder kunt u bij mij ook terecht voor huidverbeterings behandelingen met het gerenommeerde Frans merk Declèor, glycolzuurpeeling  van  Filorga Medical, en ben ik GGD gecertificeerd voor het zetten van Permanente Make Up.

Voor meer informatie en prijzen  kunt u terecht op www.love4skin.nl
bekijk ook de Facebookpagina voor alle actuele acties

Pulzzz Haarlem