fbpx

Meer over Pulzzz Oud-Beijerland

Pulzzz Oud-Beijerland

Pulzzz Oud-Beijerland

 

Welkom,

Wat leuk dat u een kijkje neemt op mijn Pulzzz website.

Mijn naam is Jopie Donkersloot en mijn Pulzzz vestiging is naast fysio de Boogerd gevestigd in Sportplaza De Boogerd aan de Hortensiastraat 5 in Oud-Beijerland.

Met Pulzzz kan ik u helpen iets aan uw (ongewenste) haargroei te doen en er vanaf te komen.  Ik vind het leuk om u te kunnen helpen en vind het nog belangrijker dat u tevreden de deur uit loopt. Ik weet, ook uit eigen ervaring, hoe vervelend het kan zijn om last te hebben van ongewenste haargroei waardoor je je onzeker kunt voelen.

 

 

De V.P.L.-ontharingsmethode* van Pulzzz is veilig en effectief en ook nog eens betaalbaar. *VPL staat voor variable pulsed light, variabel gepulseerd licht

Met deze ontharingsmethode worden er diverse flitsen gezet op het te behandelen gebied. Het flits oppervlak is 10 cm2 per flits. De kosten zijn slechts € 1,10 per flits.

Voorbeeld:

Beide oksels behandelen is ca. 16 flitsen x € 1,10 = totaal € 17,60 per behandeling. Uiteraard zijn er wel enkele behandelingen nodig voor het uiteindelijke resultaat.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie óf het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Hopelijk tot ziens bij Pulzzz Oud-Beijerland,

Pulzzz Oud Beijerland

Pulzzz Oud Beijerland

Jopie Donkersloot

Pulzzz Oud Beijerland

Sportplaza De Boogerd

Hortensiastraat 5, Oud-Beijerland

Telefoon 06-57436784

oudbeijerland@pulzzz.nl

Pulzzz Oud Beijerland