Nooit meer last van scheerirritatie bikinilijn dankzij IPL

Met name in de zomermaanden zorgen vrouwen er voor dat hun benen, oksels en bikinilijn altijd netjes geschoren zijn. Niets zo vervelend als het ontdekken van stoppels wanneer je je favoriete strapless jurkje aan wilt trekken naar een feestje. Toch blijft scheren iets waar vrouwen een hekel aan hebben. Al helemaal wanneer ze vaak last hebben van scheerirritatie rond de bikinilijn.

Scheerirritatie rond de bikinilijn

Scheerirritatie rond de bikinilijn kan erg vervelend zijn. Heb je vaker last van ingegroeide haartjes, rode bultjes, scheeruitslag en stoppels? Dan kan het al helpen om je manier van scheren eens goed onder de loep te nemen. Helaas kun je scheerirritatie rond de bikinilijn nooit helemaal voorkomen, maar er zijn wel degelijk een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo is het raadzaam om altijd een schoon en scherp mesje en een scheercrème zonder parfum te gebruiken. Ook doe je er goed aan om voor het scheren de bikinilijn te scrubben en te verwarmen. De langste haartjes kun je het beste alvast bijknippen voordat je begint. En wat je ook doet, scheer altijd met de haargroei mee.

Scheerirritatie is verleden tijd met IPL

Heb je al van alles geprobeerd maar blijft die vervelende scheerirritatie toch steeds de kop opsteken? Dan is het tijd voor een nieuwe, betere aanpak: IPL. Deze afkorting staat voor Intense Pulsed Light en dit is de beste manier om permanent af te rekenen met scheerirritatie rond de bikinilijn. Voor een IPL-behandeling wordt een speciaal IPL-apparaat gebruikt, waaruit een flitslicht komt. Dit flitslicht is opgebouwd uit verschillende golflengtes en de warmte van dit licht zorgt ervoor dat de haargroei in het haarzakje gestopt wordt.

Een bewezen methode met vele voordelen

Wanneer je kiest voor IPL-ontharen om een einde te maken aan scheerirritatie rond je bikinilijn, dan kies je voor een bewezen methode die vele voordelen met zich meebrengt. Ten eerste is IPL-ontharen ontzettend veilig. De methode kenmerkt zich door een geavanceerde techniek, waarbij het flitslicht gepulseerd op de huid wordt aangebracht. Hierdoor kan de huid nooit te warm worden en kan de warmte niet te diep in de huid doordringen. Ten tweede is IPL-ontharen snel én voordelig. Het is namelijk zo dat één flitslicht een lichaamsoppervlakte van circa 10 cm2 bestrijkt. bovendien betaal je een vast, laag bedrag per flits. Tot slot is IPL-ontharen vrijwel pijnloos. Je voelt namelijk alleen een tikje op je huid en de warmte van het apparaat.

Klik op de voucher en krijg de 1ste okselbehandeling Cadeau!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?