Oksels harsen, waxen, laseren of IPL-ontharen

Ontharen vrouwen

Oksels harsen, waxen of laseren. Of toch IPL-ontharen?

Houd je je oksels graag mooi en fris? Dan moet je ze regelmatig scheren. Natuurlijk kun je je oksels ook laten harsen of waxen, maar het blijft een gedoe. En dan die terugkerende huidirritaties: dat voelt vervelend en ziet er niet mooi uit. Steeds meer mensen kiezen daarom voor permanent ontharen. Laseren is een bekende methode, maar IPL-ontharen is sterk in opmars. IPL heeft veel voordelen.

Je oksels scheren, waxen of laseren

Je oksels scheren is op zich prima te doen. Gebruik daarvoor een goed scheermes en goede crème. Knip de meeste haren alvast en ga daarna scheren. En vergeet tot slot de lotion of alcoholvrije aftershave niet. Je oksels harsen of waxen kan ook. Maar au, dat is best pijnlijk. Het voordeel is wel: de haartjes blijven langer weg en komen zachter weer terug. Wil je voorgoed van het okselhaar af? Dan is laseren een mogelijkheid. Daarbij dringt het flitslicht via de haartjes diep door tot in de haarzakjes. Na de behandeling groeit er geen haartje meer. En had je al gehoord van IPL-ontharen?

De voordelen van IPL

 • IPL-ontharen is geschikt voor verschillende huidtypen en haartinten. Laser-ontharen is bijvoorbeeld minder geschikt als je licht getinte haren hebt en bij een getinte of donkere huid.
 • De IPL-methode behandelt meerdere haren tegelijk, binnen een oppervlakte van circa 10 cm². Een behandeling duurt daardoor korter dan een laserbehandeling.
 • Omdat je een groter oppervlak in één keer kunt behandelen is IPL-ontharen ook voordeliger dan laser-ontharen.
 • Dankzij de geavanceerde techniek dringt het laserlicht minder diep door in de huid. Daardoor is IPL 100% veilig. Bij laser-ontharen dringt de straal diep door, met het risico op huidbeschadiging of huidverbranding.
 • IPL-ontharen is (vrijwel) pijnloos. Je voelt alleen een tikje en de warmte van het IPL-apparaat.

  Geschikt voor meerdere typen haar en huid

  IPL-ontharen is geschikt voor meerdere typen haar en huid. Dat komt omdat de IPL-apparatuur het licht zodanig filtert dat het meerdere kleuren doorlaat. Bij laser-ontharen wordt daarentegen gebruikgemaakt van één golflengte.

  Een IPL-behandeling? Natuurlijk bij een Pulzzz-ontharingssalon

  Kies je voor een IPL-behandeling? Ga dan naar een ontharingssalon die is aangesloten bij Pulzzz. Dit is al sinds 2011 dé IPL-ontharingskliniek van Nederland. Door heel Nederland vind je in totaal dertig Pulzzz-ontharingssalons. De ontharingsspecialisten hebben een opleiding gevolgd en werken met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Bovendien delen ze hun kennis en ervaring. Je bent dus verzekerd van een snelle, pijnloze en 100% veilige behandeling.

  Interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

  Heb je interesse in IPL-ontharing? Zoek de dichtstbijzijnde Pulzzz-praktijk en maak een afspraak voor een vrijblijvende intake. De ontharingsspecialist vertelt je meer over de mogelijkheden. Dit intakegesprek verplicht je tot niets. Bij Pulzzz ontvang je de 1e okselbehandeling cadeau.

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?