Ontharen mannen

Ontharen voor mannen bij ongewenste haargroei

Steeds meer mannen houden hun lichaamshaar netjes bij. Omdat dit alweer vele jaren de mode is. Omdat het hygiënisch is. Of omdat de overmatige haargroei overlast en irritatie geeft. Ben jij zo’n man? En wil je graag voorgoed af van die haargroei? Kies dan voor IPL-ontharen. Dat is effectief, veilig en verrassend voordelig.

Video afspelen

Scheren, harsen of toch liever permanent ontharen?

De meeste mannen scheren regelmatig hun okselhaar. Ook scheren veel mannen hun borstharen weg. Sommigen houden hun schaamstreek netjes bij. En niet alleen wielrenners scheren hun benen. En dan dat rughaar. Hoe haal je dat weg? Groot nadeel van scheren is, dat de haartjes snel weer bijgroeien. Bovendien heb je al gauw last van bultjes en jeuk. Niet fijn. Harsen dan? Auw, pijnlijk. Steeds meer mannen kiezen daarom voor permanente ontharing. Nooit meer last van overtollig haar.

Wat is IPL?

Bij IPL (Intense Pulsed Light) produceert een IPL-apparaat speciaal flitslicht. Dat licht is opgebouwd uit verschillende golflengtes. Via het pigment van het haar gaat de warmte naar het haarzakje. Na een behandeling groeit daaruit geen nieuw haar meer. In totaal duurt een behandelprogramma zo’n 8 tot 10 behandelingen. Hoeveel behandelingen jij nodig hebt? Dat hangt onder meer af van de locatie en de omvang van het lichaamsoppervlak. Mensen verwarren IPL wel eens met laser-ontharen. Logisch, want beide methodes gebruiken flitslicht. Maar er zijn veel verschillen, in het voordeel van IPL-ontharen.

Een IPL-behandeling bij een Pulzzz-salon

De beste IPL-behandeling krijg je bij een ontharingssalon die is aangesloten bij Pulzzz. Dit is dé IPL-ontharingskliniek van Nederland. Je kunt terecht in dertig Pulzzz-salons door heel Nederland. Je krijgt een behandeling van een opgeleide ontharingsspecialist die werkt met de meest geavanceerde IPL-apparatuur: VPL. Ook prettig: je betaalt een vast laag bedrag per lichtflits.

De voordelen van IPL-ontharen

In principe behandelen wij alle gewenste lichaamsdelen met ongewenste haargroei.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je graag definitief af van de haren op rug, borst, benen of onder je oksels? Zoek de dichtstbijzijnde Pulzzz-salon en maak een afspraak. De ontharingsspecialist vertelt je meer over de IPL-behandeling en over de mogelijkheden. Dit intakegesprek verplicht je tot niets. Bij Pulzzz krijg je de 1e okselbehandeling cadeau.

Welke lichaamsdelen kun je laten flitsen?

Wil je een gladde huid en minder scheren?

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!