Over Pulzzz

IPL behandeling

Dé ontharingskliniek voor definitief ontharen

Sinds 2011 is Pulzzz als ontharingskliniek actief. In een paar jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde ontharingskliniek met 30 vestigingen door Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in definitief ontharen en het effectief behandelen van ongewenste beharing of overbeharing bij zowel vrouwen als mannen.

Vooruitstrevend in IPL ontharen

Als erkende specialisten op het gebied van definitief ontharen en laser ontharen hebben wij ons volledig gericht op het snel, pijnloos en langdurig ontharen met de IPL technologie. De collega’s in de diverse vestigingen hebben allemaal een gedegen opleiding genoten, zodat u bij hen volkomen in goede handen bent. Wij houden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van permanent ontharen goed in de gaten, zodat wij waar mogelijk en wenselijk kunnen blijven innoveren en vernieuwen om aan de vraag in de markt tegemoet te komen.

“Met Pulzzz weet u zeker dat u de beste IPL behandeling krijgt”

Gespecialiseerd in een IPL behandeling

Pulzzz is gespecialiseerd in het geven van een IPL behandeling. Met de fantastische resultaten die hiermee behaald worden, heeft IPL ontharen een steeds belangrijkere plaats ingenomen in de ontharingsmethoden met langdurig resultaat.  Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze scherp geprijsde behandelingen, in combinatie met onze professionele manier van werken, u de beste kwaliteit geven.

Onze visie en missie

De beste behandeling voor definitief ontharen voor steeds meer mensen mogelijk en betaalbaar te maken: dát is onze missie. Wij blijven onze vestigingen dus uitbreiden en bij ons betaalt u alleen wat er daadwerkelijk behandeld is en niets meer! Wij werken met richtprijzen, zodat u in elk geval een indicatie heeft van de prijs. Geen man en vrouw zijn gelijk dus we geven dan ook graag advies op maat aan elke unieke klant. Wij zijn heel transparant, zodat u weet waar u aan toe bent. Onze klanten kunnen rekenen op de expertise en inzet van moderne en verfijnde technologie.

Onze onderscheidende kernwaarden

  • Wij werken uitsluitend met specialisten op het gebied van IPL ontharen
  • Diepgaande kennis van diverse ontharingsmethoden
  • Zeer persoonlijke service en hoge mate van klantgerichtheid
  • Alle vestigingen werken met de meest hoogwaardige apparatuur
  • U betaalt volgens ons € 1,20 per flits principe, dus nooit een euro te veel
  • Naar behoefte een gratis adviesgesprek voordat wij u behandelen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek?

Geen verplichtingen

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig. pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau