Overbeharing bij mannen en vrouwen

Overbeharing is niet prettig. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. Overbeharing kan zorgen voor onzekerheden. Helemaal in deze tijd, waarin alles zo zacht en glad mogelijk moet zijn. Heb jij last van overbeharing en wil je deze weg hebben? Kies dan voor IPL-laserontharen in een Pulzzz-ontharingskliniek bij jou in de buurt.

Overbeharing bij mannen en vrouwen

Iedereen kan te maken hebben met overbeharing, zowel mannen als vrouwen. Mannen hebben vaak overbeharing op de armen en rug. Vrouwen vinden beharing op de armen en het gezicht onprettig. Met een IPL-behandeling is de overbeharing voorgoed verleden tijd. Je voelt je weer zeker.

Kies voor IPL en je hebt geen last van ongewenste haren

Er zijn diverse ontharingsmethoden. De ene methode is effectiever dan de andere. De IPL-behandeling is een effectieve ontharingsmethode waarmee jij op een snelle, pijnloze en voordelige manier van jouw overbeharing afkomt. Kies je voor een IPL-behandeling, dan word je behandeld met een IPL-apparaat.

Dit apparaat zendt lichtflitsen naar de huid. Het licht is opgebouwd uit diverse golflengtes. Hierdoor kan elk type huid en elk haartje worden aangepakt. Zodra de warmte van zo’n flits jouw haarzakjes bereikt, worden deze uitgeschakeld. De overbeharing komt niet meer terug.

Veilig, snel en voordelig

De voordelen van IPL-ontharen zijn groot. IPL-ontharen is beter dan elke andere laserbehandeling:

  • IPL-ontharen is veiliger. Bij een andere laser kan huidbeschadiging sneller voorkomen.
  • IPL-apparaten werken snel. De behandelingen zijn daarom voordeliger.
  • De behandeling is geschikt voor meerdere typen huid en haar.

Overbeharing tegengaan met IPL-behandelingen

Niet elke haar zit in dezelfde fase. Daarom zijn meerdere behandelingen nodig. Een haarzakje kan namelijk alleen in de groeifase worden uitgeschakeld. Hoeveel behandelingen jij nodig hebt? Dat verschilt per persoon en lichaamsdeel. Heb jij vragen of wil je graag meer informatie? Neem contact met een Pulzzz-kliniek bij jou in de buurt voor een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek kan jij al jouw vragen stellen en geven wij uitleg over de behandeling. Ook weet je dan hoeveel behandelingen jij ongeveer nodig hebt. Zien we jou binnenkort?

Kies ook voor definitief ontharen met een IPL-apparaat

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?