Permanent ontharen

Ben jij het zat om continu te scheren of te epileren? Wil jij graag met een gladde huid door het leven? Kies voor permanent ontharen. Rode bultjes zijn verleden tijd en de ontharingscrème kan je laten liggen. Voor zowel mannen als vrouwen is dit een goede oplossing voor ongewenste haargroei. Bij Pulzzz werken we met een uiterst verfijnde ontharingstechnologie: de IPL-behandeling. Dit is een behandeling die veel mensen ontzettend blij maakt. Ontdek zelf waarom permanent ontharen zo fijn is.

Wat is permanent ontharen?

Definitief of permanent ontharen zorgt ervoor dat jij geen last hebt van ongewenst haargroei. Het is niet mogelijk om jouw lichaam volledig haarvrij te laseren. Door hormonale veranderingen kunnen slapende haarzakjes worden gewekt. Wel zorgt de IPL-ontharingsspecialist dat alle zakjes worden behandeld die het IPL-apparaat kan bereiken.

De voordelen van permanent ontharen

De nadelen van scheren, harsen en epileren ken je waarschijnlijk wel. Wist je dat permanent ontharen veel voordelen met zich meebrengt? We zetten ze voor je op een rijtje:
  • Ongewenste haargroei wordt verwijderd
  • De IPL-behandelingen zijn veilig en pijnloos
  • Scheren is niet meer nodig
  • Stoppels en irritaties zijn verleden tijd
  • Permanent ontharen waar jij dat wilt

Permanent ontharen met de nieuwste technieken

Kies jij voor permanent ontharen bij één van de vele vestigingen van Pulzzz? Wij onderscheiden ons door enkel IPL-behandelingen aan te bieden. De IPL-ontharingsspecialisten werken met de nieuwste technologieën. Zo bieden we jou de beste behandeling met het meeste effect.

Wil jij permanent ontharen? Neem contact op met Pulzzz

Wil jij veilig, voordelig en snel van ongewenste haargroei af? De Pulzzz-ontharingsstudio’s zijn gespecialiseerd is permanent ontharen. Zowel mannen als vrouwen zijn hier welkom. Voor vragen, richtprijzen of een intakegesprek kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.
  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel, voordelig en veilig
  • 1e okselbehandeling cadeau!
  Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?