Permanent ontharen

Permanent ontharen

Haar is uit. Tenminste, op je benen, oksels, borst en in de schaamstreek. Steeds meer mensen kiezen daarom voor permanent ontharen. Want dat betekent: nooit meer scheren, waxen of harsen. En nooit meer huidirritaties na een behandeling. Er zijn twee methodes voor permanent ontharen: laseren of IPL.

Kies uit laser-ontharen of IPL-ontharen

IPL-ontharen en laser-ontharen werken allebei met een laserstraal. De warmte van het licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Na de behandeling kan uit het haarzakje geen nieuw haar meer groeien. Tot zover de overeenkomsten. Want er zijn vooral veel verschillen:

Laser-ontharen

Bij de laser-methode dringt het flitslicht diep door in de huid. Het risico op huidbeschadiging of huidverbranding is daardoor groter dan bij een IPL-behandeling. Het flitslicht bestaat uit één golflengte. Daardoor zijn licht getinte haren moeilijker weg te halen. Heb je een getinte of donkere huid? Ook dan is laser-ontharen minder geschikt. Dat komt omdat de omringende huid te veel licht absorbeert en beschadigd kan raken. Een laserbehandeling is al gauw duurder dan een IPL-behandeling, vooral als je grotere lichaamsoppervlakten wilt laten laseren. Laseren is vrijwel pijnloos.

IPL-ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het IPL-apparaat produceert een flitslicht dat bestaat uit meerdere golflengtes. IPL-ontharen werkt dichter aan de oppervlakte van de huid. Hierdoor is het risico op huidbeschadiging of huidverbranding klein. Dankzij de geavanceerde techniek is IPL-ontharen geschikt voor meerdere typen haar en huid. Het licht is namelijk zodanig gefilterd dat meerdere kleuren worden doorgelaten.

Bij IPL-ontharen behandelen we met één lichtflits een lichaamsoppervlakte van circa 10 cm². Daardoor duurt de behandeling korter. Bovendien is de behandeling voordeliger dan laser-ontharen. Want bij IPL bestrijkt het flitslicht een groter oppervlak van je lichaam. Bovendien betaal je een vast, laag bedrag per lichtflits. Dat wil zeggen: bij een Pulzzz-ontharingssalon. En hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe goedkoper het wordt.

IPL vs. Laser

IPL is pijnloos. Je voelt alleen een tikje en de warmte van de lichtflits. Alsof er een elastiekje tegen je huid tikt.

Permanent ontharen bij een Pulzzz-ontharingssalon

Kies je voor IPL-ontharen? Dan kun je het best naar één van de dertig Pulzzz-ontharingssalons in Nederland. Pulzzz is al sinds 2011 dé specialist in IPL-ontharen. De aangesloten specialisten delen onderling kennis en ervaring. Bovendien werken ze met de meest geavanceerde apparatuur: VPL.

Zoek een salon en maak een afspraak

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van IPL-ontharen voor jou. Bel dan een Pulzzz-salon bij jou in de buurt en maak een afspraak. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertelt de ontharingsspecialist je meer over de behandeling en bekijkt hoeveel flitsen je nodig hebt voor een behandeling. Een intakegesprek is vrijblijvend en verplicht je dus tot niets.

Zoek een salon en neem contact op

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Veilig, pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?