Pijnloos ontharen: bij Pulzzz is het mogelijk

Een ontharingsbehandeling die geen pijn doet is wel zo prettig. Pijnloos ontharen geldt niet voor alle methodes. Heb jij last van overbeharing? Irriteert jouw huid altijd na het scheren? Of ben jij het zat om continu het scheermesje erbij te pakken? Pijnloos ontharen kan het best met de IPL-methode. Daarmee zijn pijn, irritaties en bultjes verleden tijd.

IPL is pijnloos

Pijnloos ontharen met een apparaat, hoe werkt dat? Een Intense Pulsed Light apparaat creëert een flitslicht. Deze flits bestaat uit diverse golflengtes. De warmte die het IPL-apparaat uitstraalt bereikt de haarzakjes, waardoor de haargroei stopt. De behandeling is geheel pijnloos. Je voelt alleen de warmte van het apparaat en een klein tikje tegen de huid.

Pijnloos ontharen tijdens en na de behandeling

IPL-ontharen is pijnloos ontharen. Dit merk je tijdens én na de IPL-behandeling. Deze methode zorgt voor permanente ontharing. Dit betekent dat scheren niet meer nodig is. En dus: nooit meer last van rode bultjes, ingegroeide haren en andere irritaties.

De beste laserbehandeling voor jouw huid

IPL-ontharen heeft nog meer voordelen:

  • Een IPL-behandeling is geschikt voor bijna elke huid. Dit in tegenstelling tot laseren.
  • Een IPL-behandeling is veilig voor jouw huid, we dringen niet ver door in jouw huid.
  • Voordelige behandeling, want je betaalt per flits. En hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe goedkoper behandelingen worden omdat er op steeds minder plekken haar zit.
  • Sneller dan andere laserbehandelingen. Eén flits pakt namelijk meerdere haren tegelijkertijd mee

Kies ook voor pijnloos ontharen met IPL

Wil jij graag pijnloos ontharen bij de oksels, benen of in het gezicht? Door bijna heel Nederland vind je gespecialiseerde Pulzzz-klinieken. Er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Jij vertelt jouw wensen, de ILP-behandelaar geeft uitleg over de behandeling. Je weet dan ook hoeveel behandelingen je ongeveer nodig hebt. Eén ding staat vast: ontharen was nog nooit zo pijnloos!

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

 

Vind de dichtsbijzijnde Pulzzz vestiging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een gladde huid en minder scheren?