fbpx

No.5 Skincare Pulzzz Apeldoorn

Hoornbloem 5
7322 AN Apeldoorn
t: 06-11378082
e: 5skincare@pulzzz.nl

Bel of maak online een afspraak!

Waardering van gemiddeld4.6 sterren, gebaseerd op 10 recensies
Pulzzz | No.5 Skincare

Ellen van Bussel Pulzzz | No.5 Skincare

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz | No.5 Skincare informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz | No.5 Skincare

  Pulzzz | No.5 Skincare is de ontharingssalon van Ellen van Bussel. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz | No.5 Skincare werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz | No.5 Skincare.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

  Wilt u meer weten over de vestiging? Klik dan op onderstaande button.

  meer over Pulzzz | No.5 Skincare

  Adres gegevens

  Pulzzz | No.5 Skincare
  Hoornbloem 5
  7322 AN Apeldoorn
  t: 06-11378082
  e: 5skincare@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Maandag 9:00 – 18:00
  Dinsdag 18:00 – 21:00
  Woensdag 9:00 – 21:00
  Donderdag Gesloten
  Vrijdag 9:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

   

  Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering of adspraak verzetten gelieve dit
  24 uur van tevoren te melden.

  Default Avatar
  H.
  05/03/2021

  Doe beter je huiswerk in het uitzoeken naar de juiste methoden en behandelaars. Ik ben 8 keer geweest en het heeft niets geholpen.

  Default Avatar
  J.
  29/05/2020

  Mooie salon. En ellen doet het heel goed