Meer over No.5 Skincare Pulzzz Apeldoorn

Meer over No.5 Skincare Pulzzz Apeldoorn

Mijn naam is Ellen van Bussel. Ik ben werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in mijn salon genaamd “No5. Skincare”. Heeft u last van een probleemhuid, of wilt u een ontspannende behandeling? Dan bent u bij No.5 Skincare aan het goede adres!

No.5 Skincare is een schoonheidssalon die tevens aan huidverbetering doet. Met kwalitatief hoogstaande producten en deskundig advies wordt uw huid zoals u altijd al heeft gewild! No.5 Skincare is aangesloten bij de ANBOS (algemeen Nederlandse branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

Op de website van N05. Skincare wordt u geïnformeerd over de producten, prijzen en kunt u contact opnemen om een afspraak te maken.

Sinds mei 2018 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met IPL behandelingen van Pulzzz. Bij een Pulzzz-behandeling kan iedereen definitief en pijnloos ontharen voor een betaalbare prijs door middel van IPL (Intense Pulsed Light).

Bent u nieuwsgierig wat een IPL behandeling voor u kan betekenen? U bent van harte welkom voor een gratis intake gesprek en u kunt de eerste okselbehandeling gratis ervaren.

Graag tot ziens bij Pulzzz | No.5 Skincare

Dit zeggen klanten over No.5 Skincare Pulzzz Apeldoorn

Veel succes met de Pulzzz activiteiten!

Nicole
04/03/2024

Contactgegevens

No.5 Skincare Pulzzz Apeldoorn
Hoornbloem 5
7322 AN Apeldoorn

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!