fbpx

Meer over Pulzzz | No.5 Skincare

Pulzzz | No.5 Skincare

Mijn naam is Ellen van Bussel. Ik ben werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in mijn salon genaamd “No5. Skincare”. Heeft u last van een probleemhuid, of wilt u een ontspannende behandeling? Dan bent u bij No.5 Skincare aan het goede adres!

No.5 Skincare is een schoonheidssalon die tevens aan huidverbetering doet. Met kwalitatief hoogstaande producten en deskundig advies wordt uw huid zoals u altijd al heeft gewild! No.5 Skincare is aangesloten bij de ANBOS (algemeen Nederlandse branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

Op de website van N05. Skincare wordt u geïnformeerd over de producten, prijzen en kunt u contact opnemen om een afspraak te maken.

Sinds mei 2018 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met IPL behandelingen van Pulzzz. Bij een Pulzzz-behandeling kan iedereen definitief en pijnloos ontharen voor een betaalbare prijs door middel van IPL (Intense Pulsed Light).

Bent u nieuwsgierig wat een IPL behandeling voor u kan betekenen? U bent van harte welkom voor een gratis intake gesprek en u kunt de eerste okselbehandeling gratis ervaren.

Graag tot ziens bij Pulzzz | No.5 Skincare