fbpx

Pulzzz Apeldoorn

Linie 540 (beg.grond, rechts)
7325 DZ Apeldoorn
t: 06-11588773
e: apeldoorn@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld4.8 sterren, gebaseerd op 20 recensies

Esther van Dijk – Pulzzz Apeldoorn en Zwolle

 

 

 

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Apeldoorn informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Apeldoorn

  Pulzzz Apeldoorn is de ontharingssalon van Esther van Dijk. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Apeldoorn werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Apeldoorn.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
  Meer over Pulzzz Apeldoorn

  Pulzzz Apeldoorn

  Adres gegevens

  Pulzzz Apeldoorn
  Linie 540 (begane grond, rechtervleugel)
  7325 DZ Apeldoorn
  t: 06-11588773
  e: apeldoorn@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Maandag 17:30 – 20:00
  Dinsdag gesloten
  Woensdag 17:30 – 20:00
  Donderdag
  10:00 – 17:00
  Vrijdag
  10:00 – 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten

   

  Let op!!!

  Indien u een afspraak heeft gemaakt rekenen we op uw komst. Mocht u verhinderd zijn dan dient u zich 24 uur van te voren af te melden
  bij de receptie via telefoonnummer 06-11588773.
  Bij niet verschijnen of niet tijdig afbellen zullen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen de helft van uw laatst betaalde behandeling bedragen met een minimum van 10 euro tot een maximum van 50 euro.

  Bereikbaarheid

  • Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen
  • Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer:
   • Bus: Buslijn 5, halte Het Fort.
   • Trein: Station Apeldoorn-Osseveld.

  Like ons op Facebook

  Default Avatar
  Marga
  09/08/2021

  Zoals altijd erg tevreden:)

  Default Avatar
  anoniem
  23/07/2021

  Deskundig, duidelijk. Ik ben erg tevreden