fbpx

Pulzzz Dordrecht

v. Neurenburgpad 2A (MedPlus)
3311 DN Dordrecht
t: 06-57436784
e: dordrecht@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld4.59 sterren, gebaseerd op 27 recensies
Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Dordrecht informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging

Pijnloos, snel en goedkoop

IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht is de ontharingssalon van Jopie Donkersloot. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

1ste okselbehandeling cadeau!

1ste okselbehandeling cadeau!

De beste apparatuur voor definitief ontharen

Bij Pulzzz Dordrecht werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Betaalbaar voor iedereen

Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,10 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

Kies ook voor een mooie gladde huid

IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Dordrecht.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau

Meer over de vestiging Dordrecht

Wilt u meer weten over de vestiging Dordrecht? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

Adres gegevens

Pulzzz Dordrecht

Gezondheidscentrum MedPlus
Van Neurenburgpad 2A
3311 DN Dordrecht
t: 06-57436784

e: dordrecht@pulzzz.nl

Openingstijden

Pulzzz Dordrecht werkt op afspraak u kunt doordeweeks ook in de avonduren terecht. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over een behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

 

Gratis parkeren! Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Default Avatar
Frances
30/05/2020

Jopie is heel erg lief en professioneel! De behandelingen werken tot nu toe goed.

Default Avatar
Beatriz
30/01/2020

Kennismakingsgesprek en eerste sessie waren helemaal goed. Eerste sessie was prima verlopen. Ben erg benieuwd naar eindresultaat.