Pulzzz Dordrecht

v. Neurenburgpad 2A (MedPlus)
3311 DN Dordrecht
t: 06-17023556
e: dordrecht@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld4.7 sterren, gebaseerd op 10 recensies
Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze schoonheidssalon in Dordrecht geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Anoniem
21/06/2018

.

Default Avatar
AnneMarie
11/02/2018

Erg fijn! Jopie stelde mij op mijn gemak wat ik erg fijn vond. Ze werkt netjes, precies, schoon en neemt de tijd. Aanradertje dus!!

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Dordrecht? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Dordrecht is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Dordrecht!

Meer over de vestiging Dordrecht

Wilt u meer weten over de vestiging Dordrecht? Klik dan op onderstaande button.

Meer over Pulzzz Dordrecht

Pulzzz Dordrecht

Adres gegevens

Pulzzz Dordrecht

Gezondheidscentrum MedPlus
Van Neurenburgpad 2A
3311 DN Dordrecht
t: 06-17023556

e: dordrecht@pulzzz.nl

Openingstijden

Pulzzz Dordrecht werkt op afspraak u kunt doordeweeks ook in de avonduren terecht. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over een behandeling kunt u telefonisch contact opnemen.

 

Gratis parkeren! Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging