fbpx

Definitief ontharen met IPL-behandeling Eemnes

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Eemnes informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. We behandelen vrouwen en mannen.

Pijnloos, snel en goedkoop

IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

(voor een vestiging die zowel man als vrouw en intieme delen behandelt)

Welkom bij ontharingssalon Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes is de ontharingssalon van Nicole Signer. “Ik behandel zowel mannen als vrouwen. Van benen tot gezicht. En van oksels tot schaamstreek, venusheuvel en de perineum. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

(voor een vestiging die alleen vrouw en intieme delen behandelt)

Welkom bij ontharingssalon Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes is de ontharingssalon van Nicole Signer. “Ik behandel vrouwen. Vaak van benen tot gezicht. En van oksels tot schaamstreek, venusheuvel en de perineum. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

(voor een vestiging die alleen man en vrouw behandeld, zonder intieme delen)

Welkom bij ontharingssalon Pulzzz Eemnes

Pulzzz Eemnes is de ontharingssalon van Nicole Signer. “Ik behandel mannen en vrouwen. Vaak van benen tot gezicht met uitzondering van de intieme zones. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

Ja, graag een gratis adviesgesprek

En beslis daarna of je een behandeling wilt

De beste apparatuur voor definitief ontharen

Bij Pulzzz Eemnes werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Betaalbaar voor iedereen

Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,10 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

Kies ook voor een mooie gladde huid

IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Eemnes.

Ja, graag een afspraak bij Pulzzz Eemnes

Ons adviesgesprek verplicht je tot niets

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
Maak een afspraak

Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.