fbpx

Meer over Pulzzz Harderwijk

BeterBody & Beauty

Pulzzz Harderwijk is een onderdeel van van BeterBody & Beauty.
BeterBody & Beauty is specialist op het gebied van afslanken, figuurcorrecties, cellulitebehandelingen en IPL behandelingen.
Aan de hand van een stappenplan begeleiden wij u naar een slanker, mooier, gladder en gezonder lichaam.

Pulzzz Harderwijk

 

 

Passie

Mensen gelukkig maken, dát is mijn drijfveer. Ik vind het mooi om mensen te zien veranderen mede dankzij mijn begeleiding of behandeling. Dat ze hun streefgewicht halen. Dat ze weer een strakkere en mooiere huid krijgen. En dat ze hun stralende gezicht terugkrijgen. Dát is prachtig!
Geweldig om mensen te zien groeien en stralen. Daarom haal ik ook veel voldoening uit het persoonlijke contact dat ik heb met mijn klanten. Dat maakt BeterBody & Beauty ook tot een uniek concept voor mijn klanten.

Vertrouwen

Voor de meeste mensen is het een hele stap om een programma te volgen bij BeterBody & Beauty. Dat geldt net zo goed voor afvallen als voor de Endermologie-behandelingen en IPL behandelingen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen bij mij en dat ze ervaren dat ik hen begrijp. Kortom: er moet vertrouwen zijn. Het is mijn ervaring dat klanten dat ook zo ervaren. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg? Dat een klant tegen mij zei: “Ik ben blij dat ik op mijn streefgewicht zit, maar ik ga de begeleiding enorm missen.”  Het onderstreept dat persoonlijke aandacht en begeleiding zeker zo belangrijk zijn als de behandeling zelf.

Ivy Ilmer

Pulzzz Harderwijk