fbpx

Meer over Pulzzz Heeswijk-Dinther

Pulzzz Heeswijk

Schoonheidssalon SYLK-BEAUTY

Pulzzz Heeswijk-Dinther is onderdeel van schoonheidssalon Sylk-Beauty. Naast het ontharen door middel van IPL (Intense Pulsed Light) kunt u bij ons terecht voor de gebruikelijke schoonheidsbehandelingen en diverse specialisaties.

Geef uzelf aandacht kado.

Bij Sylk-Beauty kun je jezelf professionele aandacht kado doen. Samen stellen wij met u een behandelplan op dat past bij uw wensen én budget. Dat schoonheid van binnen naar buiten straalt, daar zijn we het inmiddels wel over eens. Maar er is niets mis mee, om schoonheid op beide vlakken te ondersteunen. Ontmoetingen met onze klanten zijn interactief. Geven en nemen komen hierin samen. In deze wisselwerking ligt de kracht van Sylk Beauty. Kunnen ontspannen is onlosmakelijk verbonden met jezelf op je gemak voelen.
Zoals elk mens anders is, is elke huid ook anders. “Dat vraagt om een individuele aanpak. We beginnen met een kosteloos intakegesprek. Om inzicht te krijgen in het wensenpakket van de klant en de haalbaarheid ervan is het belangrijk om een goede analyse te maken. Dat doen we niet alleen van de huid, maar ook door persoonlijke leef- en eetgewoonten en medische gegevens in kaart te brengen. Met welke producten en behandelingen behalen we het gewenste resultaat? Wij adviseren hier transparant in. Mensen kunnen bij Sylk-Beauty kiezen uit verschillende pakketten: losse behandelingen, een minikuur of een intensieve kuur. Bij Sylk-Beauty werken we integer en op basis van vertrouwen, zonder opdringerig te zijn.”

Natuurlijke ecologische producten.

Alle onze producten zijn op natuurlijke basis. Ook de voedingssupplementen, essentiële geur- én verzorgingsoliën, badproducten, make-up en sfeerproducten die we verkopen.

Transgenders

Sylvia is zelf ervaringsdeskundige op het gebied van ontharen bij transgenders. Mede hierdoor is zij gespecialiseerd in het ontharen van transgenders en kan ze u als transgender optimaal behandelen en adviseren.

Pulzzz Heeswijk-Dinter bij tv programma “Love me gender” van de EO op NPO3

Klik op de onderstaande foto om het filmpje te bekijken.

love-me-gender

love-me-gender

Naast onze IPL-behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor:Pulzzz Heeswijk Sylk Plaza

• Elektrisch ontharen (Thermolyse en Blend methode)
• Verwijderen huidoneffenheden
• Microdermabrasie
• Schoonheidsbehandelingen
• Voedingsadvies
• Massage, bindweefselmassage, hot-stone, enz
• Manuele lymfedrainage
• Voetreflex
• Visagie

Met vriendelijke groet,

Sylvia & Willeke Kuijpers
Sylk-Beauty
Raadhuisplaza 12
5473 CX Heeswijk-Dinther

Sylk Plaza