fbpx

Pulzzz Horst

Weltersweide 1
5961 EK Horst
t: 06-33178333
e: horst@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Waardering van gemiddeld4.68 sterren, gebaseerd op 41 recensies
Pulzzz Horst

Trix Peeters – Pulzzz Horst

 

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Horst informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Afspraak maken

  Naam *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Bericht

  Kies een vestiging

  Pijnloos, snel en goedkoop

  IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

  Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Horst

  Pulzzz Horst is de ontharingssalon van Trix Peeters. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertel ik je graag meer over IPL en hoe ik werk. Als je kiest voor een behandeling in mijn salon, dan vind ik het belangrijk dat je je op gemak voelt bij me.”

  Voucher 1ste okselbehandeling cadeau!

   

  De beste apparatuur voor definitief ontharen

  Bij Pulzzz Horst werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

  Betaalbaar voor iedereen

  Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,20 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

  Kies ook voor een mooie gladde huid

  IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Horst.

  • De beste behandeling tegen overbeharing
  • Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Pijnloos, snel en voordelig
  • 1e okselbehandeling cadeau
  Meer over Pulzzz Horst

  Pulzzz Horst

  Adres gegevens

  Pulzzz Horst
  Weltersweide 1
  5961 EK Horst
  t: 06-3317 8333
  e: horst@pulzzz.nl

  Openingstijden

  Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden. Ivm uw en onze veiligheid verzoeken wij u om met PIN te betalen.

  Like ons op Facebook

  Default Avatar
  J. Ewalts
  29/07/2020

  Onderbenen, oksels, bikinilijn. Het bedrag wat in het 1e gesprek genoemd werd, werd ruim overschreden. Nu, geen geld meer, ruim 2000 euro betaald en moet nog steeds alles scheren😥. Op mailtjes hierover wordt niet gereageerd.

  Default Avatar
  Tom Gielen
  04/06/2019

  Vriendelijk en goed advies. Behandeling werkt goed.


  Binnenkort ziet u hier onze nieuwe website

  Voor nu alvast: per 1 januari 2024 wordt de prijs € 1,40 per flits.