Pulzzz Alphen aan den Rijn

Waardering van gemiddeldgebaseerd op 1  recensies

Adres / route

Australielaan 9, Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Maandag 9:00 – 14:00
18:00 – 22:00
Dinsdag 9:00 – 22:00
Woensdag 9:00 – 18:00
Donderdag 9:00 – 21:00
Vrijdag09:00 – 18:00
Zaterdag09:00 – 13:00
Zondaggesloten

Behandeling uitsluitend op afspraak. Bij annulering gelieve dit binnen 24 uur van tevoren te melden. Voor uw en mijn veiligheid svp met PIN betalen.

Laat je simpel en pijnvrij ontharen bij Pulzzz Alphen

Nicole Signer – Pulzzz Eemnes

Heb jij ook zo’n hekel aan geïrriteerde oksels? Wil je definitief af van die haartjes op benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren, met risico op irritatie? Kies voor definitief ontharen met IPL. Dit is de beste remedie tegen ongewenste haargroei. Bij Pulzzz Alphen informeren we je graag, zodat jij de juiste keuze maakt. In de meeste salons  behandelen we zowel vrouwen als mannen. Van benen tot gezicht, de schaamstreek en van oksels tot perineum: veel is mogelijk. Bel me gerust om hierover door te spreken.

Pijnvrij, simpel en voordelig

IPL-ontharen heeft veel voordelen boven een laserbehandeling. Een IPL-behandeling is vrijwel pijnloos, duurt niet lang en is voordeliger dan een laserbehandeling. Al na een paar behandelingen zie je resultaat.

Welkom bij de ontharingssalon Pulzzz Alphen

”Pulzzz Alphen is de ontharingssalon van Thialda van Wijk. “Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen wij graag meer over IPL en hoe wij werken. Als je kiest voor een behandeling in onze salon, dan vinden wij het belangrijk dat je je op gemak voelt bij ons.”

De beste apparatuur voor definitief ontharen

Bij Pulzzz Alphen werken we met de VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Met deze verfijnde technologie behandelen we heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag laat ontharen. IPL geeft geweldige resultaten. Duizenden tevreden mensen gingen je al voor. Je kunt dus volledig vertrouwen op de best mogelijke behandeling.

Betaalbaar voor iedereen

Zie je op tegen de kosten? Nergens voor nodig. Want definitief ontharen met IPL is voor iedereen betaalbaar. Dankzij de vaste lage prijs per flits (1,40 euro), waarmee we 10 cm² behandelen, ben je significant goedkoper uit dan in salons die werken met standaard tarieven. Pulzzz is al sinds 2011 actief als ontharingskliniek in Nederland. We hebben dus veel ervaring met de IPL-methode.

Kies voor een mooie gladde huid

IPL is echt de beste remedie tegen ongewenste haargroei, ook op de lange termijn. Nooit meer een geïrriteerde huid van het scheren. Geen overtollige haartjes meer. En weg met de scheermesjes en de ontharingscrème. Voel je zeker en vrij dankzij de IPL-methode. Snel, secuur en goedkoop. Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op met Pulzzz Alphen.

Dit zeggen klanten over Pulzzz Alphen

Thialda heel veel succes op jullie nieuwe locatie!!

Nicole
19/12/2022

Contactgegevens

Australiëlaan 9

2408 BN Alphen aan den Rijn

 

Wil je Pulzzz eens proberen? Je eerste okselbehandeling krijg je van ons cadeau!