fbpx

Meer over Pulzzz Alphen bij Bloesem & Blos

Ons team van schoonheidsspecialisten en pedicure bij Bloesem & Blos

Ons enthousiaste en deskundige team van schoonheidsspecialisten en pedicure staat klaar om u de verzorging te bieden die u wenst. Ons team wordt regelmatig getraind om onze specialistische behandelingen te mogen uitvoeren. Dit doen wij met de nieuwste apparatuur en methoden.

Altijd zijn wij op zoek naar innovatieve producten die zorgen voor nog betere resultaten. Onze gediplomeerde huidspecialisten adviseren en begeleiden u persoonlijk. Samen met u stellen we een health-en beautyplan op welke aansluit bij uw wensen en doelen.

Thialda

Mijn naam is Thialda van Wijk, eigenaresse van Bloesem & Blos en ik ben gediplomeerd pedicure. U kunt bij mij terecht voor een behandeling van uw voeten wanneer u las heeft van eelt, kloven, likdoorns, schimmelnagels en ingroeiende nagels

Daarnaast blijf ik me voortdurend ontwikkelen binnen het vakgebied. Zo ben ik ook medisch pedicure,  voer ik nagelreparatie uit, plaats nagel beugels en doe medical taping. Ook kunt u voor ontharen middels waxen of ipl bij mij terecht.

Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle. Mijn passie ligt voornamelijk op het gebied van huidverbetering. Ik vind het ontzettend leuk en uitdagend om samen met mijn klant uit te zoeken hoe we zijn of haar huidprobleem aan kunnen pakken.

Daarbij kan een heerlijke ontspanning tijdens de behandeling natuurlijk niet ontbreken! U kunt bij mij terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, passend advies bij huidproblemen en nog veel meer…

Irem

Mijn naam is Irem en op dit moment loop ik met veel plezier mijn stage bij Bloesem en Blos. Na een aantal delen met succes te hebben afgerond kunt u bij mij terecht voor een heerlijke lichaamsmassage en een manicure. Tot snel in de salon!