fbpx

Meer over Pulzzz Amersfoort

Welkom op de site van Pulzzz Amersfoort.

Mijn naam is Tonia de Roos.  Na een carrière bij een zorgverzekering heb ik het roer omgegooid en heb ik mij laten omscholen tot pedicure, iets dat ik al jaren eerder had moeten doen. Doen wat je leuk vindt maakt alles een stuk leuker en makkelijker.

In mijn praktijk streef ik naar persoonlijke aandacht en neem ik de tijd voor uw behandeling. Er wordt gewerkt met Beauté Royale. Dit zijn hoogwaardige handgemaakte verzorgingsproducten ontwikkeld en gemaakt in een eigen laboratorium in Nederland. Deze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en niet getest op dieren. De verpakking is van gerecycled plastic. Het werkt met een pomp systeem dat hygiënisch en zuinig is in gebruik.Pulzzz Amersfoort

Nu ben ik daarnaast ook een samenwerking aangegaan met Pulzzz.  Weer iets dat past bij mij, mijn praktijk en doen wat je leuk vindt.

Werken met mensen heeft bij mij altijd op nummer 1 gestaan.  De combinatie Pulzzz en pedicure geeft een leuke afwisseling die elkaar ook versterkt.

Mijn mooie praktijk in het centrum van Amersfoort is ruim, schoon en natuurlijk geschikt voor zowel Pulzzz als pedicure.

De praktijk is gevestigd bij Eemland Orthopedie op de Leusderweg 17 Amersfoort. Ik werk volgens de richtlijnen van provoet en zorg altijd voor een nette en schone praktijk. Voor de deur kan geparkeerd worden en aan de andere kant van het spoor is het gratis. Dit is 2 minuten lopen en met een blauwe schijf.

Wilt u meer informatie over pedicuren behandelingen kijk dan op mijn website: www.yourepedicure.nl

Kom eens langs voor een intake voor Pulzzz, een behandeling of allebei !!

 

Vriendelijke groet,Pulzzz Amersfoort

 

Tonia de Roos