fbpx

Pulzzz Roermond

Elmpterweg 46 (Dennenmarken)
6042 KL Roermond
t: 0475-202094
e: roermond@pulzzz.nl

Bel ons of vul het contactformulier in

Als u online een afspraak wilt boeken:

Waardering van gemiddeld5 sterren, gebaseerd op 14 recensies
Pulzzz Roermond

Pulzzz Roermond

 

Definitief ontharen met IPL geeft het beste resultaat op de lange termijn. In onze salon in Roermond geven wij als ontharingsspecialist gericht advies.

Ook beantwoorden wij al uw vragen over het definitief ontharen van uw benen, armen, rug, bikinilijn of overbeharing op uw gezicht. Wij werken met de beste ontharingsapparatuur en u kunt altijd een gratis adviesgesprek aanvragen!

Default Avatar
Fatima
11/03/2019

Ik ben heel erg tevreden. Ik laat nu mijn gezicht behandelen, het is helemaal weg en ik ben heel blij met het resultaat!

Default Avatar
Moska
24/01/2018

Ik ben hier vanaf mijn eerste afspraak met een tevreden gevoel weggelopen. Alles word heel erg duidelijk uitgelegd en geen enkele vraag blijft onbeantwoord. De behandelingen maken je haartjes Zacht en ze komen amper terug. Zelfs je huid verbeterd het gaat echt stralen. De behandelingen zijn ook nog eens pijnloos, ik blijf lekker terugkomen and so should you ????

IPL behandeling

Op zoek naar een IPL behandeling in Roermond? IPL ontharen is razend in populariteit toegenomen, omdat IPL ontharen zulke geweldige resultaten geeft. Pulzzz werkt met de meest verfijnde technologie, waarbij wij heel secuur een lichaamsdeel kunnen behandelen. Feitelijk werkt Pulzzz met de VPL technologie: de verbeterde en meer moderne versie van IPL. Wij werken met het € 1,10 per flits principe, waarbij u significant goedkoper uit bent dan in de salons die met standaard tarieven werken.

IPL ontharen

IPL ontharen in Roermond is dus bij u in de buurt. We hebben ons toegelegd op het definitief ontharen van zowel vrouwen als mannen. IPL ontharen heeft veel voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. Een IPL behandeling is pijnloos, relatief snel en veel goedkoper dan een gewone laserbehandeling. Genoeg redenen om onze website te bekijken en gelijk een afspraak te maken bij uw Pulzzz vestiging in Roermond!

Meer over de vestiging Roermond

Wilt u meer weten over de vestiging Roermond? Klik dan op onderstaande button.

meer over Pulzzz Roermond

Pulzzz Roermond

Adres gegevens

Pulzzz Roermond
Elmpterweg 46 (bij Dennenmarken Your Wellness Center)
6042 KL Roermond
t: 0475-202094
e: roermond@pulzzz.nl

Openingstijden

Maandag 9:15 – 17:00
Dinsdag 9:15 – 15:00
19:15 – 21:30
Woensdag
9:15 – 12:00
Donderdag
9:15 – 17:00
Vrijdag 9:15 – 12:00
Zat + Zon Gesloten

 

Behandeling uitsluitend op afspraak. Overige tijden in overleg.

Bij annulering gelieve dit 24 uur van tevoren te melden.

Like ons op Facebook

Contact

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Bericht

Kies een vestiging