fbpx

Meer over Pulzzz Vlissingen

Carola Smit - Pulzzz Vlissingen

Ik ben Carola Smit, dol op Zeeland en alles wat met verzorging en schoonheid te maken heeft.

Na 20 jaar met veel passie in de drogisterijbranche te hebben gewerkt als filiaalmanager was het tijd voor iets anders. Ik wilde graag iets voor mijzelf en ben toen de pedicure opleiding gaan volgen.

Na het afronden van deze opleiding was ik zo enthousiast dat ik meteen door ben gegaan voor medisch pedicure. Na 4 jaar als pedicure te hebben gewerkt begon het te kriebelen om er nog een opleiding bij te gaan doen.

Inmiddels ben ik gestopt met het pedicuren en heeft het beroep  schoonheidsspecialiste me helemaal gegrepen en met name huidverbeteringen! Hier heb ik me nu volledig op gericht en daarom volg ik jaarlijks diverse cursussen en trainingen om me verder te ontwikkelen en nieuwe behandelingen aan te kunnen bieden. In april 2021 ben ik gestart met een nieuwe opleiding om huidverbetering op het hoogste niveau aan te kunnen bieden. Huidverbetering door niet alleen aan de buitenkant te werken maar ook aan de binnenkant. Na het afronden van deze opleiding in mei 2022 zal ik niet alleen als schoonheidsspecialiste bezig zijn maar ook als Balans Coach.

 

Huidverbetering Vlissingen is aangesloten bij de branchevereniging. ANBOS is dé Nederlandse brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Is een salon aangesloten bij ANBOS, dan weet u zeker dat de schoonheidsspecialist over het erkende vakdiploma Schoonheidsverzorging beschikt. Dat is namelijk een eis voor lidmaatschap bij ANBOS.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website: https://huidverbeteringvlissingen.nl/

Waarom kiest u voor huidverbetering Vlissingen?

  • Gediplomeerd schoonheidsspecialistePulzzz Vlissingen
  • Lid van de branchevereniging ANBOS
  • Gespecialiseerd in huidverbetering
  • Ruime keuze aan behandelingen
  • Eerlijk advies
  • Sfeervolle salon
  • Gunstige prijzen

 

Bel me gerust om vragen te stellen of om een gratis intake gesprek in te plannen. Direct een afspraak maken online kan ook!

Graag tot ziens,

Carola Smit.